De Toverwens in Helmond ”Stuur je wens in en wie weet wordt hij vervuld”

DE TOVERWENS

De Toverwens is bedoeld om wensen uit te laten komen van kinderen, waarvan ouders of omgeving, niet de -financiële- middelen hebben om deze wens te realiseren. Ook kinderen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken vanwege een chronische ziekte, overlijden in de familie of om een andere reden waardoor ze even een lichtpuntje nodig hebben, kunnen een wens indienen. De wens kan door kinderen zelf worden ingediend, maar ook ouders of bekenden mogen de wens indienen om het kind/de kinderen ook echt te verrassen!

De Toverwens verzamelt wensen, op de website. Iedereen kan een wens invullen, maar ook iedereen kan een wens in vervulling laten gaan. Deze wensen worden steeds aangevuld, dus heeft u niets gezien waarbij u kunt helpen, kom dan regelmatig terug om te kijken of u een wens in vervulling kunt/wil laten gaan. Heeft u een wens gevonden? Dan kunt u ons contacten.

Ook De Toverwens zelf laat in 2019 wensen in vervulling gaan. Soms is dat een boek of een spelletje of tekenspullen, voor de ander juist nieuwe sportkleding, museumtickets, of een bioscoopbon.

Met uw hulp kunnen wij nog meer kinderen verrassen. Een financiële bijdrage leveren, groot of klein, kan per overschrijving naar de rekening van De Toverwens. Heeft u entreetickets, cadeaubonnen of andere leuke items die u voor deze kinderen wilt sponsoren, dan ontvangen wij deze natuurlijk ook graag.

Of wilt u meer informatie krijgen over het vervullen van wensen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via ons emailadres: info@detoverwens.nl

Om onze website te promoten, hebben we enkele leuke evenementen gepland samen met diverse ondernemers uit Helmond.
Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door de Center Parcs foundation.

www.detoverwens.nl

Groeten De Toverwens

detoverwens Helmond 2

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons YouTube kanaal: KLIK HIER!

1,805 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Dit bericht heeft 1 reacties

  1. truus tilburgs Reply

    wat leuk dat ook deze mensen en kinderen een kans krijgen om een dag te lachen en pijn en verdriet te vergeten super dat er mensen zijn zo als jullie ga zo door deel dit graag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *