Training ‘Leuk ouder worden’ in februari van start

Wanneer je ouder wordt, verandert je leven. Je verliest mensen uit je omgeving, soms ontbreekt een zinvolle dagbesteding en je gezondheid laat je wat vaker in de steek. Door dit soort veranderingen kun je je best eens eenzaam gaan voelen. Leren met LEV biedt in februari de groepstraining ‘Leuk ouder worden’ aan. Wil je beter leren omgaan met veranderingen in je leven? Doe dan samen met andere ouderen mee en schrijf je in.

Tijdens de training doe je allerlei oefeningen en krijg je inzicht in hoe eenzaamheid ontstaat en wat je er aan kunt doen. We gaan samen aan de slag om op een leuke manier oud te worden! Voorafgaand aan de training vindt een kennismakingsgesprek plaats om te kijken of de training passend is en aansluit bij jouw situatie.

Leuk ouder worden start op donderdag 20 februari en bestaat uit acht bijeenkomsten van 9.30 tot 12.30 uur die om de week worden gegeven in het Centraal kantoor van LEV groep, Penningstraat 55 in Helmond. Aan de training zijn geen kosten verbonden.

Meedoen?
Opgeven kan via bit.ly/lerenmetlev-ouderworden of neem contact op met Ineke Folgerts, 06 34 16 48 90, Ineke.folgerts@levgroep.nl of Saske van Engeland, 06 14 87 12 15, saske.vanengeland@levgroep.nl.

Op www.lerenmetlev.nl vind je meer trainingen voor inwoners, vrijwilligers en beroepskrachten.

145 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *