Een nieuwe editie van Truckersday Stiphout start zondag vanaf de Automotive Campus in Helmond. Een lange sliert met grote en kleinere trucks rijden vanaf daar weer door de mooie omgeving van Brabant Zuid Oost.
De route zal dit jaar lopen via Mierlo – Geldrop – Heeze – Budel – Someren – Lierop – Helmond. In tegenstelling tot vorig jaar is het weer mogelijk om ook de Dorpsstraat in Stiphout te rijden. Na de start vanaf de automotive campus zullen de trucks via de Hortsedijk, de dorpsstraat indraaien om zoals vanouds dwars door Stiphout heen te toeteren.
De organisatie van Truckersday hoopt dat er weer veel publiek zal gaan kijken en zwaaien bij de start op de Campus maar zeker ook langs de route.  Truckersday Stiphout is al jarenlang een feest voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Zowel de bijrijders als de chauffeurs staan al te trappelen, maar ook bestuur en vrijwilligers zijn er klaar voor om er samen een groot feest van te maken.  Als iedereen weer terug is van deze prachtige rit, dan barst het middagprogramma los.
Op het evenemententerrein kan men genieten van diverse optredens van live artiesten op het podium. Ook de winnares van de playbackshow (Ingvild Seelen) zal ook haar act weer op voeren, er is een springkussen, een voetbalkooi, een terras waar iedereen zich kan voorzien van hapjes en drankjes, een gezellige markt en ga zo maar door.
Kortom er is een hoop vertier voor jong en oud. De toegang tot dit gezellige spektakel is gratis.

Kom allemaal gezellig mee feesten met de truckers en deelnemers en geniet van al die blije gezichten. Kom gezellig shoppen op de markt, of een lekker hapje eten onder het genot van een heerlijk biertje of frisje.

U bent welkom van 10.00 uur tot 18.00 uur
Locatie Automotive Campus Helmond
De vrachtwagens zullen vanaf 10.30 uur gaan rijden


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website: www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over, cultuur, kunst, calamiteiten, evenementen, zakelijk, activiteiten-kalender, startpagina per wijk, overzicht-ondernemers in de wijk, wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

2,003 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *