TV-mis met Sint Jozefkoor

Op zondag 9 december, tweede zondag van de advent, komt het Sint Jozefkoor voor de vijfde keer op tv (uitzending van KRO/NCRV). Leontain van Lieshout is organist. Het koor is ook gevraagd volgend jaar mee te werken aan de tv-missen en zal zoals gewoonlijk de wisselende gregoriaanse gezangen voor haar rekening nemen.

Volkskoor
Het goed meezingende volk neemt ook deze keer de vaste gezangen voor haar rekening (Kyrie, Sanctus en Agnus XVII), op orgel begeleid door Leontain van Lieshout. Het Sint Jozefkoor hoopt op ondersteuning van velen die de vorige keren al aanwezig waren. Voor wie het de eerste keer zal zijn, een mooie ervaring om bij een tv-opname aanwezig te zijn. U bent van harte welkom vanaf kwart over tien. De rechtstreekse uitzending start precies om half elf.

Volgers
Volgens de kijkcijfers wordt elke tv-mis door zo’n 100.000 mensen in den lande bekeken. De Sint Jozefkerk heeft daarmee dus zo’n 100.000 volgers. Iets om trots op te zijn. Met recht kan gesteld worden dat de tv-mis uitgezonden vanuit onze stad ook Helmond Promotion is.
Overigens: Het Sint Jozefkoor o.l.v. Jos Leenen zingt elke zondag om half tien. Het koor neemt hiermee welhaast een unieke plaats in.

Bron foto: Opname van de TV Mis in de Sint Jozefkerk door KRO/NCRV via NPO2


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
Onderstaande linken zijn aanklikbaar:

www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

804 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *