Het twaalfde Mierlo-Houts Wapenfeest in De Geseldonk

Het is inmiddels alweer een jaar of dertien geleden dat een prachtig ontwerp van het Mierlo-Houts wapenschild in het nieuws kwam. Vele Mierlo-Houtenaren sloten het nieuwe wapenschild in hun hart, maar wilden het ook graag gebruiken voor allerlei promotiedoeleinden. Daarop besloten de ontwerper en enkele sponsors om een comité op te richten en de extra opbrengsten vanuit het gebruik van het wapen in een fonds te stoppen en daaruit een gezamenlijk gekozen speciaal Mierlo-Houts doel te steunen. Het comité Mierlo-Houts wapen, bestaande uit Femma van Poppel, Henk v.d. Westerlo en Mario Coolen besloot dat de vrijwilligers in Mierlo-Hout zelf wel eens in het zonnetje gezet mochten worden. Het initiatief werd voortgezet met medewerking van wijkraad, Mierlo-Hout in Actie en De Geseldonk.

Hoewel de commissieleden eigenlijk de wens hadden geuit om te stoppen met de organisatie, wist wijkraadvoorzitter Jan Drouen hen te bewegen de organisatie tóch voort te zetten, onder de vlag van de wijkraad Mierlo-Hout in samenwerking met Mierlo-Hout in Actie en wijkhuis De Geseldonk. Hij vindt het belangrijk om de vrijwilligers die zich steeds maar weer inzetten voor Mierlo-Hout tijdens een klein feestje bij elkaar te brengen en hen een verwenavondje te bezorgen.

Tijdens het twaalfde Mierlo-Houts Wapenfeest werden vrijwilligers die zich als bestuurslid inzetten voor maatschappelijke en culturele organisaties uitgenodigd. Zo’n 60 vrijwilligers waren daarbij aanwezig en genoten van een prachtig samengesteld warm en koud buffet. Het buffet werd door vrijwilligers van wijkhuis De Geseldonk gemaakt. Met de complimenten voor Lilian van den Berk, voor de heerlijke gerechten die zij de genodigden heeft voorgezet.

Dansvereniging X-Perience verzorgde een optreden en ook de talentvolle Jelco Beekers zong enkele meezingers. Jan Drouen hield aan het begin van de avond nog een korte toespraak waarin hij de genodigden uitleg gaf over de reden van de uitnodiging en om hen een plezierig avond te wensen.

Tekst Anja Donkers

682 totaal aantal vertoningen, 9 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *