Na twee jaar weer een winterevenement in Helmond.

In de periode van 20 december 2017 tot en met 7 januari 2018 vindt er een nieuw winterevenement plaats in het centrum van Helmond, dat bevestigt organisator Peter van Asten.

Gedurende deze periode kan iedereen genieten van de kerstsfeer in het centrum. Er komt een schaatsbaan en er zullen volop activiteiten plaatsvinden. Ook is er schoolschaatsen en wordt er schaatsles gegeven.

De voorbereidingen voor het nieuwe evenement zijn al maanden in volle gang.
Van Asten is enthousiast en tevreden over de medewerking van Gemeente Helmond, Centrummanagement, Helmond Marketing, Rabobank Helmond, Ondernemersfonds Helmond en Weekkrant de Loop. Mede dankzij hen kan dit jaar het geplande winterevenement doorgaan. Verder lopen er nog gesprekken met belanghebbenden over de invulling van het evenement.

2,977 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Mien Luijsterburg Reply

    Als Geldrop dit kan en succesvol dan moet Helmond dit zeker kunnen, goed voor de horeca en heel erg gezellig.

  2. Leny van Muijen Reply

    Moet toch lukken mits het geen rommelmarkt gaat worden. te gek voor woorden dat een paar marktkooplieden dit al jaren kunnen blokkeren. Hoe lang lopen die contracten waaraan zij rechten kunnen ontlenen? Gemeente moet duidelijk gesprekken aan gaan met inachtneming van het belang van plaatselijke ondernemers die het hele jaar door de stad aantrekkelijk moeten maken en op tweede plaats de marktkooplieden die alleen de zaterdagen vullen.
    Daarmee wil ik niet zeggen dat hun belang niet gediend moet worden.
    Succes!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *