Twee nieuwe bestuursleden voor Keiebijters

Het bestuur van de Keiebijters Stichting Helmond heeft twee nieuwe bestuursleden benoemd. Doordat René van Stekelenburg (secretaris) en Wim van de Westerlo (voorzitter commissie Promotie & Werving Keiebijters, PWK) na jarenlange betrokkenheid hadden aangegeven hun taken te willen overdragen, ontstonden er twee vacatures. In beide gevallen is het gelukt in goede opvolging te voorzien; Loes Swinkels-van Oorschot wordt de nieuwe secretaris en Ellen de Kimpe wordt voorzitter PWK.

Loes Swinkels-van Oorschot is eerder bij de Keiebijters betrokken geweest als lid van de commissie PR Keiebijters (voormalige commissie PWK). Momenteel werkt zij als stadsmarketeer bij Helmond Marketing en is zij voorzitter van Ladies’ Circle 76 Helmond.

Ellen de Kimpe is ook geen vreemde voor de Keiebijters. Sinds vorig jaar maakt zij onderdeel uit van de commissie PWK en is zij mede verantwoordelijk voor de werving van Kasseien, adverteerders en andere donateurs. In het dagelijkse leven geeft zij samen met haar zus leiding aan het bedrijf Ariza. Zij is daar met name verantwoordelijk voor het Marketinggedeelte van de organisatie.

De nieuwe bestuursleden worden formeel geïnstalleerd op de jaarlijkse installatieavond, dit jaar op 7 december 2018. De dames treden echter al per direct aan in het bestuur.

Voorzitter Keiebijters Stichting Helmond
Peter Adriaans

2,739 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *