Tweede Kamerverkiezingen 2017

Op woensdag 15 maart 2017 kunt u stemmen voor de Tweede Kamer. U kunt stemmen tussen 7.30 en 21.00 uur. U kunt stemmen in elk stembureau binnen Helmond. Vergeet niet om uw stempas en een geldige legitimatie mee te nemen.

 Een geldig legitimatiebewijs is een paspoort, identiteitskaart of een rijbewijs. Dit document mag voor deze verkiezingen tot maximaal vijf jaar verlopen zijn. Zonder stempas en legitimatiebewijs kunt u niet stemmen.

Geen stempas?

Raakt u uw stempas kwijt of heeft u geen stempas ontvangen?  Dan kunt u tot uiterlijk 14 maart 12.00 uur een nieuwe stempas aanvragen aan de balie van de Stadswinkel. Zorgt u ervoor dat u tijdig een afspraak maakt. U kunt de stempas ook schriftelijk aanvragen. U kunt de aanvraagformulieren downloaden via www.helmond.nl/verkiezingen. De schriftelijke aanvraag moet uiterlijk 10 maart bij de gemeente binnen zijn.

Kiezerspas

Wilt u gebruik maken van een kiezerspas, zodat u in een andere gemeente kunt stemmen? Het aanvragen van de kiezerspas  kan mondeling tot uiterlijk 14 maart 12.00 uur aan de balie van de Stadswinkel. U kunt een kiezerspas ook schriftelijk aanvragen. Uw aanvraag moet uiterlijk 10 maart bij de gemeente binnen zijn. Kijk op www.helmond.nl/verkiezingen voor meer informatie.

Machtigen

Wilt u iemand  machtigen om voor u te stemmen? Vul dan de achterzijde van uw stempas, onderteken deze en geef uw stempas vervolgens mee aan degene die voor u gaat stemmen.

Wilt u iemand machtigen buiten de gemeente Helmond, dan kunt u tot uiterlijk 10 maart schriftelijk een volmacht aanvragen. Op die datum moet de aanvraag bij de gemeente binnen zijn. Machtiging binnen Helmond kunt u regelen via de achterzijde van uw stempas.

Meer informatie en aanvraagformulieren vindt u www.helmond.nl/verkiezingen.

Meer informatie

Meer informatie over de Tweede Kamerverkiezingen en een overzicht van de stembureaus in Helmond vindt u op www.helmond.nl/verkiezingen.

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk 
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over ,Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Activiteiten-Kalender, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

1,424 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *