Twintig teams hebben zich al gemeld voor de SamenLoop voor Hoop

Deze week is het twintigste team ingeschreven voor het stads evenement van de SamenLoop voor Hoop dat zal plaatsvinden op 29 en 30 juni 2019. En direct een heel succesvolle aanmelding met meteen 25 deelnemers van dat team onder de naam WENDY We love ya !

De voorbereidingen van de SamenLoop voor Hoop lopen als een trein. Inmiddels 184 mensen die mee gaan lopen. En dat terwijl we nog 132 dagen, 15 uur en 11 minuten te gaan hebben. Wat een warming up !

samenloop met de muziek voorop                                                    Benefiet Geseldonk

495 totaal aantal vertoningen, 6 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Dit bericht heeft 1 reacties

 1. Patrick Reply

  Op 29 en 30 Juni gaan wij als team “Wendy we love ya” met op dit moment 22 lopers en 8 man begeleiding ,de samenloop voor hoop lopen. Als team moeten we 24 uur in beweging zijn en geld ophalen voor het KWF.
  Wij doen dit in de naam van Wendy die aan deze vreselijke ziekte is overleden, ook staan wij stil bij alle andere die deze ziekte hebben overwonnen of hebben verloren.
  Iedereen is welkom om te komen kijken ook zullen wij een stand hebben met een loterij waarbij veel leuke prijzen te winnen zijn.

  Wilt u geld doneren aan ons team voor het KWF dan kunt u dit simpel via de volgende site doen door op doneren te klikken.
  https://acties.samenloopvoorhoop.nl/wendyweloveya

  Wanneer u iets beschikbaars wilt stellen voor de loterij in welke vorm dan ook dan horen wij dit ook graag, we zullen deze donaties dan ook vermelden op onze facebook groep pagina en op de pagina van ons team van samenlopen voor hoop.

  U doneert toch ook!

  Alvast bedankt

  Met vriendelijke groeten

  Patrick Schoofs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *