Uitbreiding voor radio programma Maandag Middag Matinee op Omroep Helmond

De Maandag Middag Matinee op Omroep Helmond, is het eerste programma van Omroep Helmond i.s.m. Ditisonzewijk.nl. Vanaf Mei 2018 presenteren Laanen & McRay met veel plezier het informatieve muziekprogramma op de maandag middag.

Tot nu toe, was de informatieverstrekking beperkt tot de wijkinformatie van de maandagen. Alles wat er op de maandag te doen was in Helmond, kwam in het programma voorbij.

Vanaf 4 februari 2019 gaat de Maandag Middag Matinee een nieuwe koers varen.

Om nog meer informatie te verstrekken, dat voor een groot deel wordt aangeleverd door Dit is onze wijk, is het programma aangepast en krijgt deze er een extra uitzenddag bij op de donderdag op Omroep Helmond.

Maandag kan men dan afstemmen op het programma om te horen wat er allemaal te doen is van maandag t/m donderdag in Helmond en op donderdagmiddag hoort men wat er te doen is in het weekend. Zo hoort men bijvoorbeeld welke activiteiten er zijn in de verschillende wijken, welke films er draaien in de bioscoop, welke voorstellingen er zijn in o.a. Het Speelhuis, De Cacaofabriek en het Anna theater of welke live acts men kan zien in o.a. Lokaal 42 of Muziekcafé Helmond. Daarnaast is er veel aandacht voor diverse soorten muziek zoals nieuwe releases, country, Duitstalig, Nederlandstalig, songfestival en Top 40 hits, maar ook terug in de tijd,
naar de TOP 40 van 30, 40 en 50 jaar geleden.
In een rap tempo komt ook het laatste shownieuws voorbij, en wordt er gekeken welke dieren er nieuw zijn in het dierenasiel van Helmond, draaien ze uw verzoekplaatjes, wordt er gecheckt of alle treinen op tijd rijden, komt het laatste regionieuws voorbij en kunt u luisteren naar fragmenten van items die in die week te zien zijn op Omroep Helmond TV. In de toekomst kunnen we ook de mensen van Dit is onze wijk weer verwachten in de studio voor een gezellige live stream. Daar liggen ook nog leuke plannen voor op de plank. Twan en Anton nodigen u van harte uit om eens te luisteren of misschien zelfs uw verzoek plaatje in te dienen. Dat beluisteren kan op de ether op 107.2FM en via de kabel op 94.4. Ook kan men via de telefoon contact maken met de studio in de cacaofabriek of via maandagmiddag@omroephelmond.nl
1 ding is zeker…..Omroep Helmond komt met dit programma altijd dichtbij.


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

 

812 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *