Uitslag Fotowedstrijd UrbanMatterz!

De uitslag van de fotowedstrijd UrbanMatterz! is bekend. Tot 15 juni konden foto´s ingezonden worden die het ultieme Urban Matterz! gevoel weergeven. Ruim 100 foto’s zijn door een deskundige jury beoordeeld. Daarbij hebben zij met oog op mogelijke auteursrecht issues alleen foto’s beoordeeld, die door de maker zelf zijn ge-upload.
Josanne van der Heijden is de absolute winnares.
Zij viel in de prijzen bij zowel de vakjury als de publieksjury.

De jury bestond uit

Het UrbanMatterz team,  de artistiek leider van De Cacaofabriek Expo en Curator van de expositie, niemand minder dan Kool Koor!

Bij het beoordelen is gekeken naar de artistieke kwaliteiten van de foto en naar de toegevoegde waarde van de individuele foto binnen de expositie. Na een stevige discussie zijn een vijftal winnende foto´s gekozen.

Josanne van der Heijden

Sprekende kleuren en het plezier spat er vanaf! De foto van het meisje met de spuitbus was bij elk jurylid favoriet nummer 1.

Dave van Hout

Bij Dave bestaan geen matige of slechte foto’s dus dat was lastig kiezen. Maar liefst twee foto´s zijn geselecteerd. Zijn foto´s kenmerken zich als strak, clean en dynamisch volgens de vakjury!

Hella Martens

Hella Martens is altijd te vinden bij de evenementen van UrbanMatterz en verantwoordelijk voor de schitterende fotoalbums van de Oldschool HipHop Concerten. Ook van haar is 1 foto geselecteerd. Een mooie foto van een zeer bijzonder optreden!

Kia Vereijken

Een iconische foto die UrbanMatterz in 1 beeld samenvat. Oldschool en newschool, Graffiti en kunst, sport en dans. Heel knap!

Publieksprijs

Via social media kon men likes uitdelen aan de geposte foto´s. Als het gaat om likes is Josanne van der Heijden topfavoriet. Zij won zowel bij de vakjury als de publieksjury. Van haar dus nog een foto op de expositie. De foto met de graffiti artist met publiek geeft de typische UrbanMatterz festival sfeer perfect weer.

Winnaars worden verzocht om hun foto z.s.m. in de hoogst mogelijke resolutie te sturen naar info@urbanmatterz.nl

De foto´s zullen onderdeel worden van de expositie en worden meegenomen in de promotie hiervan. De winnende foto´s zijn te bewonderen in De Cacaofabriek (van 18 augustus tot 6 oktober).

URBAN MATTERZ

Met jaarlijks ruim vijftienduizend bezoekers, is Urban Matterz uitgegroeid tot een niet meer weg te denken Urban & HipHop evenement. Dit jaar zal het tijdens het weekend van 21 en 22 september op verschillende locaties weer bruisen van de activiteiten. In De Cacaofabriek vindt op zaterdagavond zoals vanouds het Oldschool HipHop Concert plaats en op de nieuwe locatie in het centrum van Helmond (‘Under the bridge-Traversebrug’) op zondag het Festival.

foto: Josanne van der Heijden

520 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *