Uurtje om naar uit te zien

We hebben een leuke bezigheid voor iemand die het plezierig vindt om bezoekers op weg te helpen: vanuit de balie en tijdens het intern doorverbinden van de nodige telefoontjes. Al deze contacten en de plezierige samenwerking met het personeel maken dit vrijwilligerswerk zo aantrekkelijk.

In het sfeervolle Claraklooster gelegen aan de Molenstraat in Helmond, heeft GGZ Oost Brabant een Ontmoeting- en Dagactiviteitencentrum. Mensen met psychiatrische beperkingen, komen er om deel te nemen aan een activiteit, of om zomaar een praatje te maken, een kopje koffie te drinken of een spelletje te doen.

De balie in de ontvangsthal, is ons ‘visitekaartje’. Daarom vinden we het belangrijk dat de bezoekers vriendelijk worden opgevangen. De gastvrouw/-heer maken dit waar door hun begripvolle en respectvolle optreden.

Al is er soms ook wat kopieerwerk, het is er niet continu druk. De gaatjes zijn met een studieboek of tijdschrift zinvol op te vullen.

Wij zijn op zoek naar een representatieve vrijwilliger die goed kan samenwerken en serviceverlening belangrijk vindt. In goed overleg wordt een vast dagdeel afgesproken. Soms als een collega-vrijwilliger uitvalt, zou het fijn zijn oproepbaar te zijn om deze te vervangen.

Natuurlijk wordt op de komst van een vrijwilliger gerekend. Hun vakanties en verplichtingen hebben echter altijd voorrang.

Vooraf vindt er een gedegen voorbereiding plaats en de beroepskrachten staan bij waar nodig. Wacht niet met reageren, het is een leuke vrijwilligerstaak. Vrijwilligers met een tienjarig jubileum is bij ons heel gewoon!

Maak een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Per e-mail: Vrijwilligerswerk@ggzoostbrabant.nl

 p.s.

Wij zijn verplicht om van personeel en vrijwilligers een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG) te kunnen overleggen. Tijdens het oriënterend gesprek vertellen we hier meer over.

GGZ Oost Brabant biedt hulp aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Betrokken, betrouwbaar en ambitieus. Dát zijn de kernwaarden van GGZ Oost Brabant. Betrokken bij de mens, betrouwbaar als partner in behandeling en ambitieus in het voortdurend verbeteren van onze zorg.

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk 
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER! 

883 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *