Vacatures Vrijwillige Thuiszorg april 2018

Bij de Vrijwillige Thuiszorg van de LEVgroep zetten we vrijwilligers in bij mensen die door een ziekte of beperking niet veel contact meer hebben en niet vaak meer buiten komen.

Heb je een paar uurtjes per week over en wil je iemand blij maken met een bezoekje/een praatje/wandeling/ spelletje? Meld je dan aan, er is altijd een hulpvraag die bij je past!

 

Voor algemene informatie LEVgroep Vrijwillige Thuiszorg:

T:            0492 59 89 89

M:          vrijwilligethuiszorg@levgroep.nl

W:          www.levgroep.nl

 

Reacties m.b.t. de vacatures kunt u richten aan:

Ineke Folgerts                    contactpersoon Helmond West                                    ineke.folgerts@levgroep.nl

Saske van Engeland          contactpersoon Helmond Oost                                     saske.vanengeland@levgroep.nl

Lindi Jansen                        contactpersoon Helmond Noord                                 lindi.jansen@levgroep.nl

Anke Bezemer                    contactpersoon Helmond Centrum-Binnenstad      anke.bezemer@levgroep.nl

Wafae Louw                        contactpersoon Helmond Centrum-Binnenstad      wafae.louw@levgroep.nl

 

Vacatures per wijk

 

Helmond-Noord

Als je 85 bent en niet meer kunt lopen kom je niet vaak meer onder de mensen. Wie wil een vriendelijke mevrouw bezoeken voor een praatje, een potje rummikub of een wandeling met de rolstoel? Graag op maandagmorgen of donderdags.

 

Een fitte man met beginnende dementie wil graag samen wandelen of fietsen. Wie gaat er met hem mee? Bij voorkeur op donderdag of vrijdag.

 

Positief ingestelde Brabantse van 74 jaar is aan huis gebonden door zuurstof. Ze verteld graag over haar veelbewogen leven. Wie biedt haar een luisterend oor? Dag in overleg, ongeveer anderhalf a twee uurtjes per keer.

 

Helmond-Oost

Voor een 58 jarige vrouw die visueel beperkt is en hersenletsel heeft opgelopen zijn we op zoek naar een gezellige vrijwilligster die met haar af en toe naar de stad wil gaan of gezellig koffie wil drinken bij haar thuis.

 

Voor een 53 jarige man met een licht verstandelijke beperking zijn we op zoek naar een vrijwilliger(ster) die met hem in het weekend, eens per twee weken, koffie kan drinken of een keer samen koken.

 

Helmond West -West

Voor een mevrouw van 68, wonend in het Fokusproject in Helmond, zoeken wij een vrijwilliger met belangstelling voor cultuur, geschiedenis en de natuur om samen met mevrouw er op uit te gaan.

Een meneer van bijna 60 waarvan zijn wereldje steeds kleiner wordt, is op zoek naar een luisterend oor een uurtje per week. Liefst een rustig iemand die er tegen kan dat er wellicht gerookt wordt.

 

Helmond West -Mierlo Hout

Een 84-jarige dove mevrouw is op zoek naar een vrijwilliger die met haar gaat wandelen met de rolstoel. Mevrouw is goed te verstaan en kent ook gebarentaal, ervaring hiermee zou een pre zijn!

 

Voor een man van 69 jaar, door gezondheidsproblemen rolstoel gebonden, zoeken we een maatje om doordeweeks samen kunst en cultuur op te zoeken.

 

Een vrouw van midden 40 met fibromyalgie is op zoek naar een maatje die haar een luisterend oor en gezelligheid kan bieden.

 

Helmond West -Brandevoort

Voor een mevrouw van midden 60 met NAH zijn zij op zoek naar een vrijwilliger voor een aantal uurtjes per week. Mevrouw houdt van creatief bezig zijn maar vindt het ook fijn een kopje koffie te drinken en/of even een terrasje op te zoeken.

 

Een mevrouw van eind 50 met depressieve gevoelens is op zoek naar een gezellig maatje, die haar wekelijks bezoekt en samen activiteiten onderneemt. Mevrouw houdt van winkelen, een terrasje, wandelen en fietsen en zoekt steun in het ondernemen van dingen.

 

Helmond Centrum-Binnenstad

Voor een mevrouw van begin 80 wordt het steeds moeilijker om naar buiten te kunnen doordat ze ernstige rugklachten heeft. Wie kan een rolstoel duwen en wil met mevrouw eenmaal in de week (niet op woensdag) met haar naar buiten voor een boodschap te doen of een kop koffie te drinken in de stad.

 

Mevrouw van eind 70 met niet aangeboren hersenletsel is op zoek naar een vrouwelijke vrijwilliger die met haar gezellige uitstapjes wil maken. Met voorkeur in het weekend. Mevrouw zit in de elektrische rolstoel.

 

Mevrouw van begin 50 heeft de ziekte van Crohn. Hierdoor is iets ondernemen voor haar geen vanzelfsprekendheid. Mevrouw is op zoek naar een vrouwelijke vrijwilliger van ongeveer haar leeftijd die gezelschap en een luisterend oor kan bieden. En bij beter weer er een keer samen op uit gaan.

 

Voor een begin dementerende mevrouw van 84 zijn we zoek naar een vrijwilligster die één keer per week of 2 weken met de rolstoel naar buiten zou kunnen gaan. Mevrouw heeft haar hart op de tong en houdt van wandelen, samen naar de stad gaan, ergens koffie drinken of een ijsje eten.

 

Een zachtaardige vrouw van 92 kan door haar slechtziendheid haar grootste hobby, namelijk lezen, niet meer uitvoeren. Ze zou het heel erg leuk vinden als een vrijwilliger haar zou voorlezen uit de krant, tijdschrift of een roman.

 

Een intelligente mevrouw van 77 is op zoek naar leuk gezelschap waar zij één keer per 2 weken een goed gesprek mee kan voeren. Mevrouw houdt van diepgaande gesprekken en is geïnteresseerd in actualiteiten, politiek en andere meningen.

 

Een spontane jonge vrouw van 26 is door lichamelijke beperkingen gebonden aan haar woning. Zij zoekt een leuke vlotte vrouw die haar met regelmaat gezelschap en een helpende hand kan bieden, bijvoorbeeld met boodschappen, in en uitladen van de rolstoel in de auto. Daarnaast vind ze het gezellig om leuke activiteiten te ondernemen, een blokje om te lopen of even in de stad voor een

1,452 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *