Vacatures Vrijwillige Thuiszorg Helmond

Bij de Vrijwillige Thuiszorg van LEVgroep zetten we vrijwilligers in bij mensen die door een ziekte of beperking niet veel contact meer hebben en niet vaak meer buiten komen.

Heb je een paar uurtjes per week over en wil je iemand blij maken met een bezoekje/een praatje/wandeling/spelletje? Meld je dan aan, er is altijd een hulpvraag die bij je past!

Voor algemene informatie LEVgroep Vrijwillige Thuiszorg:

T:            0492 59 89 89

M:          vrijwilligethuiszorg@levgroep.nl

W:          www.levgroep.nl

 

Reacties m.b.t. de vacatures kunt u richten aan:

Ineke Folgerts, contactpersoon Helmond West

ineke.folgerts@levgroep.nl

Saske van Engeland, contactpersoon Helmond Oost

saske.vanengeland@levgroep.nl

Lindi Jansen, contactpersoon Helmond Noord

lindi.jansen@levgroep.nl

 

Vacatures per wijk

Helmond-Noord

 • Mevrouw  van 79 wil graag eens naar buiten met de rolstoel. Haar man heeft dan even “vrij”.
 • Alleenstaande mevrouw  van 94 wil graag eens naar buiten met de rolstoel en een praatje maken.
 • Mevrouw van 83 heeft weinig aanspraak, toch vindt ze het fijn om even samen een kopje koffie te drinken.
 • Vrijwilliger gezocht die op maandagmiddag of vrijdagmiddag iets gezelligs onderneemt met een mevrouw op leeftijd op Kasteel Noord. Mevrouw zit in een rolstoel en wil graag een keertje winkelen, wandelen, een kaartje leggen of kaarten maken. Haar man heeft dan even vrij van zorg.
 • Gezellige vrouw van 38 heeft Parkinson. Daardoor is haar wereldje wel wat kleiner worden. Wie gaat er met haar iets gezelligs doen, bijv. de hond uitlaten of eens naar de kringloopwinkel?

Helmond West-West

 • Voor een man van midden 60 met Parkinson en daardoor rolstoel gebonden, zoeken we een vrijwilliger die wekelijks met hem wandelt. Meneer houdt van de natuur, maar heeft ook een brede belangstelling voor muziek, lezen en cultuur.
 • Voor een mevrouw van midden 60, wonend in het Fokusproject in Helmond, zoeken wij een vrijwilliger met belangstelling voor cultuur, geschiedenis, natuur (en op z’n tijd een borreltje) om samen met mevrouw er op uit te gaan.
 • Voor een 50-jarige mevrouw van oorspronkelijk Nigeriaanse afkomst zoeken wij iemand die met haar erop uit gaat vanuit haar nieuwe woonsituatie en die samen met haar aan het verbeteren van haar Nederlands werkt.

Helmond West- Mierlo Hout

 • Voor een man van bijna 70 met reuma, Parkinson en COPD zoeken we een maatje om samen kunst en cultuur op te zoeken.
 • Een van oorsprong Irakese mevrouw van 60 jaar is op zoek naar gezelligheid en aanspraak. Mevrouw is gastvrij, praat graag en zou het fijn vinden een maatje te vinden om samen te wandelen, een boodschap te doen of gewoon wat te kletsen.

Helmond West – Stiphout

 • Een mevrouw van midden 70, die steeds meer haar zicht verliest, is op zoek naar een bezoek- en wandelvrijwilliger voor woensdagmiddag, zodat haar man even vrij is van de zorg voor haar.

Helmond West – Brandevoort

 • Voor een man van begin 80 zoeken we een wandelvrijwilliger. Door zijn beperkte zicht en problemen met zijn geheugen kan meneer er niet alleen op uit. Meneer vindt het fijn om buiten te zijn en zit vol met verhalen.

Helmond-Oost

 • Voor een jonge alleenstaande vrouw met een licht verstandelijke beperking zijn we op zoek naar een vrijwilligster die met haar een avond of zaterdagmiddag gezellige activiteiten kan ondernemen. Affiniteit met Nederlandstalige muziek, fietsen en gezellig samen naar de stad is een pre!
 • Een 82 jarige alleenstaande mevrouw zou graag met een vrijwilligster af en toe naar de stad gaan en samen eens per week koffie drinken om haar gevoelens van eenzaamheid en somberheid tegen te gaan.
 • Voor een 48 jarige vrouw met Poolse achtergrond en sinds kort weet dat ze ernstig ziek is zoeken we een vrijwilligster die eens per week op bezoek kan komen. Gezelligheid, afleiding en kunnen praten zal haar goed doen.

1,110 totaal aantal vertoningen, 5 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *