Vacatures Vrijwillige Thuiszorg Helmond

 

Bij de Vrijwillige Thuiszorg van LEVgroep zetten we vrijwilligers in bij mensen die door een ziekte of beperking niet veel contact meer hebben en niet vaak meer buiten komen.

Heb je een paar uurtjes per week over en wil je iemand blij maken met een bezoekje/een praatje/wandeling/spelletje? Meld je dan aan, er is altijd een hulpvraag die bij je past!

Voor algemene informatie LEVgroep Vrijwillige Thuiszorg:

T:            0492 59 89 89

M:          vrijwilligethuiszorg@levgroep.nl

W:          www.levgroep.nl

Reacties m.b.t. de vacatures kunt u richten aan:

Ineke Folgerts:

contactpersoon Helmond West, ineke.folgerts@levgroep.nl

Saske van Engeland:
contactpersoon Helmond Oost, saske.vanengeland@levgroep.nl

Lindi Jansen:
contactpersoon Helmond Noord, lindi.jansen@levgroep.nl

Vacatures per wijk

Helmond-Noord

Vrijwilliger gezocht die op maandagmiddag iets gezelligs onderneemt met een mevrouw op leeftijd op Kasteel Noord. Mevrouw zit in een rolstoel en wil graag een keertje winkelen, wandelen, een kaartje leggen of kaarten maken. Haar man heeft dan even vrij van zorg.

 *Voor een 86-jarige meneer met dementie zoeken we iemand die hem met de rolstoel (met hulpmotor) mee naar buiten neemt. Bij slecht weer is een muziekje of een puzzel ook leuk.

*Als je 85 bent en niet meer kunt lopen kom je niet vaak meer onder de mensen. Wie wil een vriendelijke mevrouw bezoeken voor een praatje, een potje rummikub of een wandeling met de rolstoel?

 Helmond West-West

*Voor een mevrouw van 68, wonend in het Fokusproject in Helmond, zoeken wij een vrijwilliger met belangstelling voor cultuur, geschiedenis en de natuur om samen met mevrouw er op uit te gaan.

*Een mevrouw van 60 die een moeilijke tijd achter zich heeft door psychische problemen is op zoek naar een maatje om haar verhaal te delen en leuke dingen mee te ondernemen.

 Helmond West- Mierlo Hout

*Voor een man van 69 jaar,  door gezondheidsproblemen rolstoelgebonden, zoeken we een maatje om doordeweeks samen kunst en cultuur op te zoeken.

*Een jonge vrouw van begin 40, rolstoel gebonden, is op zoek naar een gezellige maatje die ook af en toe samen met haar de stad in gaat

*Een gezellige mevrouw van 83 is op zoek naar iemand die elke week samen met haar een wandeling met de rolstoel maakt. Mevrouw wil dolgraag naar buiten, maar kan dit alleen samen met iemand.

Helmond West – Stiphout

*Een mevrouw van 84 is op zoek naar een wekelijks fietsmaatje. Mevrouw fietste veel met haar onlangs overleden man en ze mist het erg.

*Een mevrouw op leeftijd van 91 jaar, en nog vol verhalen, is op zoek naar een maatje voor de gezelligheid en om af en toe samen naar de winkel te kunnen gaan.

Helmond-Oost

*Voor een jonge alleenstaande vrouw met een licht verstandelijke beperking zijn we op zoek naar een vrijwilligster die met haar een avond of zaterdagmiddag gezellige activiteiten kan ondernemen. Affiniteit met Nederlandstalige muziek, fietsen en gezellig samen naar de stad is een pre!

*Lijkt het u een uitdaging om gezelschap te bieden aan een mevrouw met psychische problemen waardoor haar man op donderdagmiddag weg kan en ontlast wordt in zijn zorgtaak?

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk 
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk?  Abonneer je gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!
Digitaal-wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.

1,800 totaal aantal vertoningen, 5 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *