Vacatures Vrijwillige Thuiszorg Helmond

Bij de Vrijwillige Thuiszorg van LEVgroep zetten we vrijwilligers in bij mensen die door een ziekte of beperking niet veel contact meer hebben en niet vaak meer buiten komen.

Heb je een paar uurtjes per week over en wil je iemand blij maken met een bezoekje/een praatje/wandeling/spelletje? Meld je dan aan, er is altijd een hulpvraag die bij je past!

Voor algemene informatie LEVgroep Vrijwillige Thuiszorg:

T:            0492 59 89 89

M:          vrijwilligethuiszorg@levgroep.nl

W:          www.levgroep.nl

 

Reacties m.b.t. de vacatures kunt u richten aan:

Ineke Folgerts: contactpersoon Helmond West, ineke.folgerts@levgroep.nl

Saske van Engeland: contactpersoon Helmond Oost, saske.vanengeland@levgroep.nl

Lindi Jansen: contactpersoon Helmond Noord, lindi.jansen@levgroep.nl

Vacatures per wijk

Helmond-Noord

 • Vrijwilliger gezocht die op maandagmiddag iets gezelligs onderneemt met een mevrouw op leeftijd op Kasteel Noord. Mevrouw zit in een rolstoel en wil graag een keertje winkelen, wandelen, een kaartje leggen of kaarten maken. Haar man heeft dan even vrij van zorg.
 • Als je 85 bent en niet meer kunt lopen kom je niet vaak meer onder de mensen. Wie wil een vriendelijke mevrouw bezoeken voor een praatje, een potje rummikub of een wandeling met de rolstoel?
 • Ben jij een rustige, gezellige vrouw die graag een praatje maakt? We zoeken een vrijwilliger voor een 58-jarige vrouw die niet alleen naar buiten durft omdat ze last heeft van duizeligheid en evenwichtsstoornissen. Ga jij met haar een boodschapje doen en het hondje uitlaten?

Helmond-Oost

 • Voor een jonge alleenstaande vrouw met een licht verstandelijke beperking zijn we op zoek naar een vrijwilligster die met haar een avond of zaterdagmiddag gezellige activiteiten kan ondernemen. Affiniteit met Nederlandstalige muziek, fietsen en gezellig samen naar de stad is een pre!
 •  Voor een 71 jarige man, die eenzijdig verlamd is en rolstoel gebonden, zijn we op zoek naar een vrijwilliger die samen met hem verschillende activiteiten wil ondernemen zoals samen wandelen, boodschappen doen, naar de stad etc. Meneer is breed geïnteresseerd in allerlei onderwerpen en ondernemend van aard.

 Helmond West-West

 • Voor een mevrouw van 68, wonend in het Fokusproject in Helmond, zoeken wij een vrijwilliger met belangstelling voor cultuur, geschiedenis en de natuur om samen met mevrouw er op uit te gaan.
 • Een mevrouw van 60 die een moeilijke tijd achter zich heeft door psychische problemen is op zoek naar een maatje om haar verhaal te delen en leuke dingen mee te ondernemen.

Helmond West- Mierlo Hout

 • Voor een man van 69 jaar,  door gezondheidsproblemen rolstoelgebonden, zoeken we een maatje om doordeweeks samen kunst en cultuur op te zoeken.
 • Een jonge vrouw van begin 40, rolstoel gebonden, is op zoek naar een gezellige maatje die ook af en toe samen met haar de stad in gaat
 • Een gezellige mevrouw van 83 is op zoek naar iemand die elke week samen met haar een wandeling met de rolstoel maakt. Mevrouw wil dolgraag naar buiten, maar kan dit alleen samen met iemand.

Helmond West – Stiphout

 • Een mevrouw van 84 is op zoek naar een wekelijks fietsmaatje. Mevrouw fietste veel met haar onlangs overleden man en ze mist het erg.
 • Voor een meisje van 5 zijn we op zoek naar iemand die haar wekelijks zou willen voorlezen. Meer informatie via de vrijwilligerscoördinator West.

1,974 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *