Vacatures Vrijwillige Thuiszorg Helmond

Bij de Vrijwillige Thuiszorg van de LEVgroep zetten we vrijwilligers in bij mensen die door een ziekte of beperking niet veel contact meer hebben en niet vaak meer buiten komen.

Heb je een paar uurtjes per week over en wil je iemand blij maken met een bezoekje/een praatje/wandeling/ spelletje? Meld je dan aan, er is altijd een hulpvraag die bij je past!

 

Voor algemene informatie LEVgroep Vrijwillige Thuiszorg:

T:            0492 59 89 89

M:          vrijwilligethuiszorg@levgroep.nl

W:          www.levgroep.nl

 

Reacties m.b.t. de vacatures kunt u richten aan:

Ineke Folgerts                    contactpersoon Helmond West                                    ineke.folgerts@levgroep.nl

Saske van Engeland          contactpersoon Helmond Oost                                     saske.vanengeland@levgroep.nl

Lindi Jansen                        contactpersoon Helmond Noord                                 lindi.jansen@levgroep.nl

Anke Bezemer                    contactpersoon Helmond Centrum-Binnenstad      anke.bezemer@levgroep.nl

Wafae Louw                        contactpersoon Helmond Centrum-Binnenstad      wafae.louw@levgroep.nl

 

Vacatures per wijk

 

Helmond-Noord

Voor een vriendelijk echtpaar van in de 80 zoeken we een vrijwilliger die op dinsdag- of donderdagmorgen mee een boodschapje gaat doen, een potje rummikub of scrabble speelt of een wandeling maakt met de rolstoel. Meneer kan nog goed wandelen. Een gesprek over bijvoorbeeld klassieke muziek wordt ook gewaardeerd.

 

Helmond West -Mierlo Hout

Een meneer van midden 30 en rolstoel gebonden zoekt iemand die hem op maandagmiddag van en naar het paardrijden in Veldhoven kan brengen (met de auto van meneer zelf).

 

Een vrouw van midden 40 met fibromyalgie is op zoek naar een maatje die haar een luisterend oor en gezelligheid biedt.

 

Helmond West -Brandevoort

Voor een mevrouw van midden 60 met NAH zijn zij op zoek naar een vrijwilliger voor een aantal uurtjes per week. Mevrouw houdt van creatief bezig zijn maar vindt het ook fijn een kopje koffie te drinken en/of even een terrasje op te zoeken.

 

Een mevrouw van eind 50 met depressieve gevoelens is op zoek naar een gezellig maatje, die haar wekelijks bezoekt en samen activiteiten onderneemt. Mevrouw houdt van winkelen, een terrasje, wandelen en fietsen en zoekt steun in het ondernemen van dingen.

 

Helmond West-Stiphout

Een mevrouw van midden 80 zoekt een fietsmaatje om eens per week bij goed weer een stuk te gaan fietsen.

 

Een vriendelijke, rustige meneer op leeftijd met de ziekte van Parkinson zoekt een vrijwilliger om samen leuke dingen mee te ondernemen. Dit varieert van een wandeling, een bezoekje aan het museum tot een goed gesprek en bieden van een luisterend oor.

 

Helmond Centrum-Binnenstad

Mevrouw van eind 70 met niet aangeboren hersenletsel is op zoek naar een vrouwelijke vrijwilliger die met haar gezellige uitstapjes wil maken. Met voorkeur in het weekend. Mevrouw zit in de elektrische rolstoel.

Een spontane jonge vrouw van 26 is door lichamelijke beperkingen gebonden aan haar woning. Zij zoekt een leuke vlotte vrouw die haar met regelmaat gezelschap en een helpende hand kan bieden, bijvoorbeeld met boodschappen, in en uitladen van de rolstoel in de auto. Daarnaast vind ze het gezellig om leuke activiteiten te ondernemen, een blokje om te lopen of even in de stad voor een kopje koffie.

 

Een intelligente vrouw van 82 jaar, van Algerijnse origine, is door lichamelijke beperkingen niet in staat om zelfstandig naar buiten te gaan. Mevrouw zit in een rolstoel en wil graag af en toe met iemand kleine boodschappen doen of even samen de stad in.

 

Een 87-jarige dame is op zoek naar een maatje die haar gezelschap kan bieden en kan helpen met kleine praktische zaken zoals een lampje indraaien of een informatie folder uitleggen, e.d..

 

Mevrouw van 90 jaar zit in de rolstoel en wil heel graag eenmaal per week naar de stad om wat winkels in te gaan of om koffie te gaan drinken. Ze is op zoek naar een vrouwelijke vrijwilliger vanaf 40 jaar.

1,223 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *