Vacatures Vrijwillige Thuiszorg Helmond

Bij de Vrijwillige Thuiszorg van de LEVgroep zetten we vrijwilligers in bij mensen die door een ziekte of beperking niet veel contact meer hebben en niet vaak meer buiten komen. Heb je een paar uurtjes per week over en wil je iemand blij maken met een bezoekje/een praatje/wandeling/ spelletje? Meld je dan aan, er is altijd een hulpvraag die bij je past!

 

Voor algemene informatie LEVgroep Vrijwillige Thuiszorg:

T:            0492 59 89 89

M:          vrijwilligethuiszorg@levgroep.nl

W:          www.levgroep.nl

 

Reacties m.b.t. de vacatures kunt u richten aan:

Ineke Folgerts                    contactpersoon Helmond West                                    ineke.folgerts@levgroep.nl

Saske van Engeland          contactpersoon Helmond Oost                                     saske.vanengeland@levgroep.nl

Lindi Jansen                        contactpersoon Helmond Noord                                 lindi.jansen@levgroep.nl

Anke Bezemer                    contactpersoon Helmond Centrum-Binnenstad      anke.bezemer@levgroep.nl

Wafae Louw                        contactpersoon Helmond Centrum-Binnenstad      wafae.louw@levgroep.nl

 

Vacatures per wijk

 

Helmond West -Mierlo Hout

Een 84-jarige dove mevrouw is op zoek naar een vrijwilliger die met haar gaat wandelen met de rolstoel. Mevrouw is goed te verstaan en kent ook gebarentaal, ervaring hiermee zou een pre zijn!

 

Een meneer van midden 30 en rolstoelgebonden zoekt iemand die hem op maandagmiddag van en naar het paardrijden in Veldhoven kan brengen (met de auto van meneer zelf).

 

Helmond, West Stiphout

Een mevrouw van midden 80 zoekt een fietsmaatje om eens per week bij goed weer een stuk te gaan fietsen.

 

Helmond, West West

Een mevrouw van midden 60 wiens mobiliteit sterk achteruit is gegaan, en die binnenkort een knie-operatie ondergaat, is op zoek naar een gezellig maatje en luisterend oor.

 

Helmond-Noord

Ben jij een gezellige wijkbewoner die graag een praatje maakt? We zoeken een vrijwilliger die wekelijks een bezoekje brengt aan een 86-jarige mevrouw. Ze ziet slecht en zit in een rolstoel. Je doet haar een groot plezier met een wandelingetje met de rolstoel of een potje Rummikub.

 

Hou je van kinderen en ben je graag met taal bezig? De VoorleesExpress komt thuis bij kinderen met een taalachterstand. Gedurende 20 weken kom je op een vaste tijd (meestal ’s middags of vroeg op de avond) bij een gezin thuis. Door middel van voorlezen, taalspelletjes en gesprekjes verrijk je de taalomgeving van het hele gezin. Je wordt begeleidt door de coördinator. Voordat je begint volg je de training Interactief Voorlezen en ook tijdens je inzet is er aanbod van trainingen en workshops.

 

De VoorleesExpress richt zich op kinderen in gezinnen met een taalachterstand. Vrijwillige voorlezers komen 20 weken in het gezin en introduceren zo een voorleesritueel dat de ouders kunnen overnemen. De coördinator begeleidt ongeveer 5 gezinnen en hun voorlezers. Je komt 3x bij het gezin en organiseert daarnaast bijeenkomsten voor de voorlezers. Je werkt samen met een collega coördinator en de projectmedewerker van de LEVgroep. De afspraken bij de gezinnen zijn meestal laat op de middag of vroeg op de avond. We bieden je een training interactief Voorlezen en de coördinatorentraining, begeleiding en ondersteuning bij je taak.

 

Helmond Centrum-Binnenstad

Dame van rond de 50 jaar heeft in verband met ziekte en daarbij veel ziekenhuisafspraken weinig contact met andere vrouwen van haar leeftijd. Ze is daarom op zoek naar een vrouwelijke vrijwilliger vanaf 35 jaar die eenmaal per week of om de week op bezoek wil komen voor een gezellig praatje en een luisterend oor.

 

 

925 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *