Vacatures vrijwillige thuiszorg LEVgroep Helmond

Bij de Vrijwillige Thuiszorg van LEVgroep zetten we vrijwilligers in bij mensen die door een ziekte of beperking niet veel contact meer hebben en niet vaak meer buiten komen. Heb je een paar uurtjes per week over en wil je iemand blij maken met een bezoekje/een praatje/wandeling/ spelletje? Meld je dan aan, er is altijd een hulpvraag die bij je past!

 

Voor algemene informatie LEVgroep Vrijwillige Thuiszorg:

T:            0492 59 89 89

M:          vrijwilligethuiszorg@levgroep.nl

W:          www.levgroep.nl

 

Reacties m.b.t. de vacatures kunt u richten aan:

Ineke Folgerts                    contactpersoon Helmond West                                    ineke.folgerts@levgroep.nl

Saske van Engeland          contactpersoon Helmond Oost                                     saske.vanengeland@levgroep.nl

Lindi Jansen                        contactpersoon Helmond Noord                                 lindi.jansen@levgroep.nl

Anke Bezemer                    contactpersoon Helmond Centrum-Binnenstad      anke.bezemer@levgroep.nl

Wafae Louw                        contactpersoon Helmond Centrum-Binnenstad      wafae.louw@levgroep.nl

Vacatures per wijk

Helmond-Noord

Als je 85 bent en niet meer kunt lopen kom je niet vaak meer onder de mensen. Wie wil een vriendelijke mevrouw bezoeken voor een praatje, een potje rummikub of een wandeling met de rolstoel? Graag op maandagmorgen of donderdags.

 

Een fitte man met beginnende dementie wil graag samen wandelen of fietsen. Wie gaat er met hem mee? Bij voorkeur op donderdag of vrijdag. Ben jij iemand die graag een wandeling maakt van zo’n anderhalf uur? Of graag en stuk fietst?

 

Voor een vriendelijk echtpaar van in de 80 zoeken we een vrijwilliger die op dinsdag- of donderdagmorgen mee een boodschapje gaat doen, een potje rummikub of scrabble speelt of een wandeling maakt met de rolstoel. Meneer kan nog goed wandelen. Een gesprek over bijvoorbeeld klassieke muziek wordt ook gewaardeerd.

Helmond-Oost

Voor een 58 jarige vrouw die visueel beperkt is en hersenletsel heeft opgelopen zijn we op zoek naar een gezellige vrijwilligster die met haar af en toe naar de stad wil gaan of gezellig koffie wil drinken bij haar thuis.

 

Voor een 87 jarige, gezellige dame met beginnende dementie , zijn we op zoek naar een vrijwilliger die eens per week met haar wil wandelen/koffie drinken. Naar de stad vindt ze ook wel eens fijn. Het liefst in de middag.

 Helmond West -Mierlo Hout

Een 84-jarige dove mevrouw is op zoek naar een vrijwilliger die met haar gaat wandelen met de rolstoel. Mevrouw is goed te verstaan en kent ook gebarentaal, ervaring hiermee zou een pre zijn!

 

Een meneer van midden 30 en rolstoel gebonden zoekt iemand die hem op maandagmiddag van en naar het paardrijden in Veldhoven kan brengen (met de auto van meneer zelf).

Helmond West -Brandevoort

Voor een mevrouw van midden 60 met NAH zijn zij op zoek naar een vrijwilliger voor een aantal uurtjes per week. Mevrouw houdt van creatief bezig zijn maar vindt het ook fijn een kopje koffie te drinken en/of even een terrasje op te zoeken.

 

Een mevrouw van eind 50 met depressieve gevoelens is op zoek naar een gezellig maatje, die haar wekelijks bezoekt en samen activiteiten onderneemt. Mevrouw houdt van winkelen, een terrasje, wandelen en fietsen en zoekt steun in het ondernemen van dingen.

Helmond West-Stiphout

Een mevrouw van midden 80 zoekt een fietsmaatje om eens per week bij goed weer een stuk te gaan fietsen.

Helmond Centrum-Binnenstad

Voor een mevrouw van begin 80 wordt het steeds moeilijker om naar buiten te kunnen doordat ze ernstige rugklachten heeft. Wie kan een rolstoel duwen en wil met mevrouw eenmaal in de week (niet op woensdag) met haar naar buiten voor een boodschap te doen of een kop koffie te drinken in de stad.

 

Mevrouw van eind 70 met niet aangeboren hersenletsel is op zoek naar een vrouwelijke vrijwilliger die met haar gezellige uitstapjes wil maken. Met voorkeur in het weekend. Mevrouw zit in de elektrische rolstoel.

 

Mevrouw van begin 50 heeft de ziekte van Crohn. Hierdoor is iets ondernemen voor haar geen vanzelfsprekendheid. Mevrouw is op zoek naar een vrouwelijke vrijwilliger van ongeveer haar leeftijd die gezelschap en een luisterend oor kan bieden. En bij beter weer er een keer samen op uit gaan.

 

Voor een begin dementerende mevrouw van 84 zijn we zoek naar een vrijwilligster die één keer per week of 2 weken met de rolstoel naar buiten zou kunnen gaan. Mevrouw heeft haar hart op de tong en houdt van wandelen, samen naar de stad gaan, ergens koffie drinken of een ijsje eten.

 

Een spontane jonge vrouw van 26 is door lichamelijke beperkingen gebonden aan haar woning. Zij zoekt een leuke vlotte vrouw die haar met regelmaat gezelschap en een helpende hand kan bieden, bijvoorbeeld met boodschappen, in en uitladen van de rolstoel in de auto. Daarnaast vind ze het gezellig om leuke activiteiten te ondernemen, een blokje om te lopen of even in de stad voor een kopje koffie.

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

2,016 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *