De vakantie is weer begonnen. Dus iedereen heeft vrij. Geen werken, geen scholen, heerlijk. Maar wat nu te doen met al die vrije tijd? Veel mensen gaan op vakantie maar er blijven er ook veel thuis. Ook dan hoeven zij zich niet te vervelen. Wat is er dan eigenlijk te doen in Helmond? Gelukkig is er genoeg te doen.

Ga bijvoorbeeld eens naar het kasteel en het museum. Vandaag, de 14e juli is het zomer in het kasteel. Dan kunnen de mensen een rondleiding krijgen in het museum en het kasteel. Er is een bakker aanwezig die jullie verwelkomt. Of de kasteelheer komt iedereen die het wenst rondleiden door de gangen en de prachtige kamers.

Voor de mensen die meer van muziek houden is het Warandepark een uitkomst. Lekker en rustig genieten onder het genot van een kop koffie of frisdrank.

Maar als men  helemaal wil genieten kan men natuurlijk ook naar de Zomerkermis in Helmond. De kinderen kunnen van alles mee maken en doen. Hoge attracties, snelheidsattracties of gewoon een rustige draaimolen. En snoepen? Zeker weten. Suikerspinnen, slagroomwafels, zuurstokken en zure ballen. En als de ouders rustig willen genieten kunnen zij op de terrasjes zitten en luisteren nar de optredens op het grote podium. Er  is dus genoeg te beleven en thuis zitten is eigenlijk geen optie…

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

608 totaal aantal vertoningen, 5 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *