• DIOW JS 20181111_103043
  • DIOW JS 20181111_103251
  • DIOW JS 20181111_102906

De lokale afdeling van de ouderenbond KBO hield ten bate van hun clubkas een rommelmarkt in wijkhuis de Loop. Dit evenement vond plaats op zondag 11 november.

Nog voordat de bezoekers naar binnen mochten was er al grote interesse en stonden de mensen in de rij om de spullen te mogen bekijken.

Voorzitter Johan Flemminks-Smid vertelde dat het nodig was de clubkas wat bij te spekken dankzij deze activiteiten om voor de doelgroep wat extra’s te kunnen bieden. Bijvoorbeeld tijdens een uitstapje.

Gemeenschapshuis de Loop en de Brem zijn beiden locaties waar deze afdeling activiteiten organiseert voor ouderen zoals gym, biljarten, gezellige bijeenkomsten maar ook ondersteuning word geboden aan de leden bij vragen over WMO, computerproblemen en hulp bij het invullen van belastingaangifte. KBO doet nog zoveel meer maar vandaag kwamen we een kijkje nemen op de ‘Van Alles Wa’ markt.

Het gebouw werd geheel gevuld met kramen en tweedehands spullen ter verkoop. Aan de bar en aan de gezellige tafels in de ‘Kantine’ kon men wat drinken en even uitrusten.  Het was een prettig samenzijn en de sfeer was goed. Terwijl de een blij was dat hij iets kon verkopen, ging de ander vreugdevol naar huis met zijn of haar nieuwe aankopen.  Het gaf ook een mooie gelegenheid om weer even gezellig onder de mensen te zijn en bij te kletsen. Een waardevol evenement dus, waarna de KBO ook nog hun leden kan verblijden met dat extraatje.

Verslag en foto’s: Joos van Stiphout

 

Meer-Brouwhuis-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website: www.brouwhuis.ditisonzewijk.nl
Facebook: Brouwhuis
Twitter @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk,Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

872 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *