Vanaf 10 april: start verspreiding papiercontainers in Helmond

 De verspreiding van de gratis papiercontainers start vanaf 10 april en duurt tot begin mei.

Levering container

De container wordt bij u voor de deur geplaatst. Op uw brief staat de precieze leverdatum vermeld. U hoeft hiervoor niet thuis te zijn. Op de sticker van elke container staat het bijbehorende adres. Zo kunt u zien of u de juiste container meeneemt.

Nieuw ophaalschema

Vanaf het moment dat u een papiercontainer heeft ontvangen, kunt u uw oud papier hierin verzamelen. Er geldt daarna een nieuw ophaalschema. De papiercontainer kunt u één keer per maand geheel gratis aanbieden. In uw brief staat de datum waarop uw papiercontainer wordt geleegd. Het legen van de papiercontainer is gratis en blijft gratis.

De nieuwe inzameling van oud papier met containers geldt niet voor de hoogbouw (appartementen, bovenwoningen, flats) en voor de Veste in Brandevoort. Voor deze plaatsen verandert het inzamelschema voorlopig niet.

Geen papiercontainer? Gebruik dan de brenglocaties

Als u ervoor kiest om geen papiercontainer te ontvangen of uw container is vol, dan kunt u uw oud papier en karton naar één van de vier brenglocaties in Helmond brengen:

  • Fanfare Stiphout, Kloosterstraat 5 (vrijdag en zaterdag 8.00-12.00 uur)
  • CV de Kluppels, Koeveldsestraat 16 (zaterdag 9.00-13.00 uur)
  • Kringloopwinkel, Noorddijk 2 (maandag t/m zaterdag 9.30-16.30 uur)
  • Milieustraat, Gerstdijk 1 (werkdagen 13.00-17.00 uur, zaterdag 8.30-16.00 uur)

Meer informatie

Wilt u meer weten over afval scheiden? Of wilt u weten wanneer welk afval bij u wordt opgehaald? Voer dan uw postcode en huisnummer in op de website www.deafvalapp.nl. U kunt de afvalapp ook als app downloaden voor op uw smartphone of tablet. U kunt ook contact opnemen met het Klant Contact Centrum via 14 0492.

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk 
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER! 

 

 

2,027 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *