Vandaag rijdt NS minder treinen in heel Nederland

Zondag 10 december gaat de dienstregeling 2018 van start. Veel treintijden zijn gewijzigd. Daarnaast wordt in het hele land winterweer verwacht met in ieder geval veel sneeuwval. Deze weersomstandigheden kunnen overlast veroorzaken voor weg-, lucht-, en spoorverkeer. Het is voor NS en ProRail belangrijk dat reizigers betrouwbaar kunnen reizen met de trein, ook als het slecht weer is. Daarom nemen we het zekere voor het onzekere en rijden er zondag op een beperkt aantal trajecten minder treinen. Hierdoor ontstaat meer ruimte om eventuele problemen op het spoor snel op te lossen. Wij raden reizigers aan om vlak voor de reis de reisplanner Xtra te raadplegen. Houdt u rekening met langere reistijden of drukte in de trein.


Wat betekent dit voor uw reis?
Tijdens een aangepaste dienstregeling rijden er minder treinen dan op een gewone zondag. Door deze aanpassing ontstaat er meer ruimte om eventuele problemen op het spoor snel op te vangen en zijn wij in staat betrouwbare reisinformatie aan onze reizigers te bieden.
Houdt u rekening met langere reistijden en drukte in de trein. Op sommige trajecten hebben reizigers een extra overstap. Plan voor een zo actueel mogelijk advies uw reis kort voor vertrek.

De belangrijkste aanpassingen zijn:

Minder Intercity’s
Amsterdam-Rotterdam  Intercity direct
Den Haag-Utrecht
Dordrecht-Breda
Lelystad-Leiden
Schiphol-Nijmegen
Amsterdam-Eindhoven
ICdirect is toeslagvrij

Minder Sprinters
Amsterdam-Hoofddorp

Bron foto: RailCam Mierlo-Hout


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws-etc..
Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?

Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

2,702 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *