VC Polaris met twee teams naar Nojk

Op Paaszaterdag 31 maart worden in diverse plaatsen de finales gespeeld om het Nederlandse Open Jeugd Kampioenschap volleybal (NOJK). VC Polaris is in deze finales met twee teams tot de laatste acht sterkste teams van Nederland doorgedrongen. Eerder in dit seizoen zijn in alle regio’s 500 teams aan de poulewedstrijden begonnen. Op zich een ongekende prestatie van Polaris tot de top acht van het land te behoren.

Het Polaris jongens A team speelt de finale in Topsportcentrum De Koog in Koog aan de Zaan en treft om 11.00 uur Alterno uit Apeldoorn. Om 12.00 uur begint de eindstrijd tegen Inter Rijswijk en de derde tegenstander is om 15.00 uur de A – jeugd van VC Zwolle. De nummers een en twee van de poule spelen daarna de kruisfinales om het kampioenschap van Nederland tegen twee van de drie volgende teams uit de tweede poule: Compaen uit Oostzaan; Prima Donna Kaas uit Huizen en Sliedrecht Sport.

Het tweede team van Polaris dat tot de eindronde is doorgedrongen is het meisjes C – team. Dat moet voor de eindstrijd nog verder reizen en komt in de Westfrieshal te Wognum  in actie. Om 11.00 uur tegen Krekkers uit het Friese Mariaparochie en vervolgens om 13.00 uur tegen VC Sneek. Het derde duel gaat om 14.00 uur tegen Sliedrecht Sport. Ook in deze finaleronde gaan de nummers een twee door. Twee van de drie mogelijke tegenstanders zijn dan:  Ecare Apollo 8 uit Borne; Next Volley uit Dordrecht en VVH uit Hardewijk.

 

2,190 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *