Veiligheidstips op 50 Plus Lifestyle Beurs

Brandweer, politie en gemeente Helmond hebben de handen ineengeslagen en zijn tijdens de eerste beursdag -vrijdag 24 maart- gezamenlijk aanwezig om de bezoekers praktische tips en adviezen te geven over allerlei veiligheid gerelateerde zaken.

Daarbij kan gedacht worden aan brandveiligheid, inbraakpreventie, buurtpreventie, overvalpreventie, (fietsen)diefstalpreventie enzovoort. De brandweer heeft een eigen stand, die vaker wordt gebruikt bij publieksevenementen. Politie en gemeente zetten de ‘BuurtTent’ op, die de afgelopen tijd vaker is ingezet in Helmond.

De 50 Plus Lifestyle Beurs wordt gehouden van vrijdag 24 tot en met zondag 26 maart in en om het voormalig ‘Destil pand’ op de Winkelboulevard aan de Engelseweg in Helmond

 

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk 
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER! 

1,003 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *