Verdachte aangehouden in Helmond voor afknippen haar vrouw
Een 23-jarige man uit Helmond die ervan wordt verdacht dat hij een deel van het haar van een vrouw heeft afgeknipt, is aangehouden. Het is de vierde keer dat de man is opgepakt voor het afknippen van haar.

De vrouw ontdekte twee weken geleden tijdens een treinreis van Eindhoven naar Venlo dat haar haren waren afgeknipt. Ze deed aangifte en de politie startte een onderzoek. De man werd gisteren aangehouden.

Meer slachtoffers

Meer vrouwen werden mogelijk slachtoffer van deze harenknipper. De man zou twee keer hebben toegeslagen op het station in Eindhoven. Vorig jaar maart probeerde hij ook het haar te knippen van een vrouw op de kermis in Helmond.

In juni 2015 knipte hij in een winkel in Eindhoven de haren van meerdere jonge vrouwen af. De verdachte is een aantal keer aangehouden.

Zwaarder straffen

Een woordvoerder van het Openbaar Ministerie meldt aan Omroep Brabant dat de man op 11 juli werd veroordeeld tot een taakstraf van 40 uur. De Helmonder zal zich nu opnieuw moeten verantwoorden voor de rechter. “Ik kan niet op voorhand zeggen dat hij nu zwaarder gestraft zal worden”, laat ze weten.

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk 
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk?  Abonneer je gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!
Digitaal-wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.

1,862 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *