Verkiezingsactiviteiten Helmond

Woensdag 21 maart vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Daaromheen worden een aantal bijeenkomsten georganiseerd: de Verkiezingsavond op 20 maart, de Uitslagenavond op 21 maart en de Uitslagenmiddag op 22 maart. We nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Verkiezingsavond 20 maart

Dinsdag 20 maart wordt in de Popzaal van de Cacaofabriek de Verkiezingsavond georganiseerd. De avond begint om 20.00u. Deze avond vormt de afsluiting van de campagne en de start van de verkiezingen. Het wordt een informele en feestelijke avond met muziek, waar alle politieke partijen zich voor de laatste keer laten zien middels een ploegenpresentatie. Iedere partij verschijnt 10 minuten op het podium voor een interview met Joop Vos, die zowel informele als politieke vragen stelt. Thomas Pieters, de stadskunstenaar, zal voor muzikaal entertainment zorgen. Om 00.00u opent de burgemeester het eerste stembureau en brengt ze symbolisch de eerste stem uit. Dit tijdelijke stembureau is geopend van 00.00 tot 02.00u.

Uitslagenavond 21 maart

Nadat de stembureaus om 21.00u zijn gesloten verzamelen alle partijen in de Cacaofabriek waar vanaf 22.00u de Popzaal is geopend. Hier zal iedereen wachten op de voorlopige uitslagen: eerst op partijniveau, vervolgens op kandidaatsniveau. De eerste uitslagen worden tussen 22.30 en 23.00u verwacht en deze zullen steeds door de burgemeester bekend worden gemaakt.

Uitslagenmiddag 22 maart

De definitieve uitslagen worden de middag na de verkiezingen gepresenteerd. Om 16.30u zal de burgemeester in de Filmzaal van de Cacaofabriek de officiële uitslagen bekendmaken.


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

2,060 totaal aantal vertoningen, 5 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *