De Albert Heijn XL in Helmond heropende vrijdagochtend 31 mei weer de deuren na een ingrijpende verbouwing. De winkel heeft het nieuwste concept van Albert Heijn gekregen. In de vernieuwde supermarkt is nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. De winkel heeft een volledige metamorfose ondergaan en is voorzien van alle nieuwe formules. De vernieuwde Albert Heijn heeft een moderne uitstraling en beschikt over brede gangpaden en ruim opgezette afdelingen.

Bij binnenkomst van de Albert Heijn XL worden klanten verrast met een wereld van verse groenten en fruit, van de (lokale) telers in Nederland en daarbuiten. Opvallende vernieuwing is ‘dry misting’, een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven.Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, grillproducten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Iets verderop vinden klanten heerlijk geurend vers brood zo uit de oven en lekkere taarten en taartjes, koek en bonbons.

Bent u er nog niet geweest? Het is zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen!

Bekijk de video hierboven voor een impressie van oud naar nieuw.

Meer-Helmond-Centrum-digitaal-wijk-nieuws:

www.helmond-centrum.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Centrum
Twitter: @Helmondcentrum
Google+  Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over ,Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Activiteiten-Kalender, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

782 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *