Het was een drukke bedoening vandaag, de 22e maart bij de Kringloopwinkel op de Noorddijk. De mensen van de kringloop hebben de laatste weken keihard gewerkt om er een moderne en prachtige locatie van te maken. Bij binnenkomst weet je niet wat je ziet. Een enorme hal, vol badend in het licht met grote en ruime gangen. Je weet haast niet waar je beginnen moet. En vandaag was het helemaal een drukte van belang. Maar dat komt natuurlijk omdat het vandaag een speciale gelegenheid is. Vandaag zou er een handtekening gezet worden voor een samenwerkingscontract.

Ik werd ontvangen door mevrouw Heidi de Greef van de kringloopstichting en zij legde in het kort uit wat er vandaag gebeuren zou en door wie. Er zouden handtekeningen gezet worden door wethouder Jos van Bree, de heer Mark Vaal van Blink, de heer Sjaak van Noort, manager van Textile Recyclers en mevrouw Hilde Kats van Senzer. Daarna even een officieel moment van het lint doorknippen en eindigen met een heuse modeshow door onder anderen personeel van de kringloop.

Precies op tijd werden we vriendelijk naar buiten geroepen voor de handtekeningen. Op een groot bord werden er door de bovengenoemde afgevaardigden de handtekeningen geplaatst gevolgd door de wandeling naar de grote hal om getuige te zijn van het door knippen van het lint. Daarna was het tijd voor de modeshow. De mensen die niet wisten wat er aan de hand was en gewoon aan het winkelen waren kwamen door het tumult toch wel even nieuwsgierig kijken.

De modeshow op zich was best wel amusant gezien het feit dat de modellen, groot en klein, het nog nooit gedaan hadden en een beetje nerveus de catwalk op kwamen schuifelen en onwennig hun verplichte route liepen. Overal was er geklik van camera’s en zelfs enkele trotse ouders. Er liepen ook kleine kinderen mee. Alle kleding die getoond werden kunnen gekocht worden op de afdeling kleding in de hal. Na een goed half uur toen de show afgelopen was werd er door de mediamensen nog even vlug een groepsfoto gemaakt. Er bleven wel aardig wat mensen rondhangen en snuffelen in de hal om te zien wat er allemaal te koop was. de vernieuwde kringloopwinkel is te vinden op de Noorddijk nummer 2 in Helmond en is de moeite waard om er eens een kijkje te nemen…

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande blauwe linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook

Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen,Zakelijk,
Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s,
DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.
Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

542 totaal aantal vertoningen, 7 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *