• DIOWHCH-Kruidvat (2)
  • DIOWHCH-Kruidvat (1)
  • DIOWHCH-Kruidvat (6)

Het Kruidvat is al een begrip in Helmond. In het centrum  heeft er een ingrijpende verandering plaatsgevonden. Het Kruidvat is al ruim dertig jaar gevestigd in het centrum en heeft nu een forse verbouwing ondergaan. Het filiaal was ongeveer tien dagen gesloten maar nu is het een opvallende en frisse winkel geworden.

Lichte winkel met bredere paden

Het filiaal was aan een flinke modernisering toe:  vooral mensen met een scootmobiel vonden er voorheen veel moeilijkheden om de winkel te bezoeken. Ook waren er klachten over dat het in de winkel te donker zou zijn. Maar vanaf dinsdag 26 februari kan men weer met plezier en gemak lekker rondstruinen in de vele gangen. Ook de scootmobielen kunnen er  nu ruim door de winkel rijden. Bij het Kruidvat hoopt men nu nog meer klanten te kunnen bedienen, nu de winkel er weer aantrekkelijk uitziet en er een goede doorgang is gerealiseerd.

Het assortiment is hetzelfde gebleven en ook het altijd vriendelijke en lachende personeel blijft. Het aantal personeelsleden in dit filiaal bedraagt inmiddels zevenentwintig! De winkelbedienden heten iedereen van harte welkom om in hun vernieuwde winkel te komen kijken.

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

1,229 totaal aantal vertoningen, 5 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *