Vernieuwde speelplekken voor Mierlo-Hout

Veel speelplekken in Mierlo-Hout zijn verouderd. Daarom gaat de gemeente ze de komende jaren vernieuwen.

Daarover gaan ze graag met u in gesprek. Hieronder leest u hoe ze dat willen doen.

We willen de speelruimte gevarieerder, eigentijdser en avontuurlijker maken. Jong en oud willen we zo meer mogelijkheden geven om in de buitenlucht te bewegen, ontmoeten en ontdekken. Natuurlijk houden we daarbij rekening met het speelgedrag van kinderen en de behoeften van de buurt.

De laatste maanden is daarom de speelruimte in Mierlo-Hout in kaart gebracht. Ook zijn gesprekken gevoerd met kinderen, bewoners en partners in de wijk. Dit heeft geleid tot een eerste voorstel voor uw wijk.

We nodigen u uit om mee te denken over een eerste voorstel voor speelruimte in Mierlo-Hout. Wat is nodig om meer buiten te bewegen, ontmoeten en ontdekken? Kunt u iets bijdragen om de speelwaarde in de wijk te vergroten? Heeft u ideeën, wensen of zorgen? Deel deze met ons.

U bent van harte welkom op 11 oktober van 19.30 tot 21.00 uur in de Geseldonk. De bijeenkomst start met een korte presentatie over het nieuwe speelruimtebeleid van de gemeente. Daarna gaan we graag met u in gesprek. De zaal is open om 19.15 uur Meer achtergrondinformatie vindt u alvast op www.helmond.nl/speelruimte

1,097 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *