Vier nieuwe winkels in Helmond-Centrum

Dat er in de retail markt momenteel veel gaande is, dat wisten we al. Maar dat er nog nieuwe winkels bijkomen en bestaande winkels verhuizen? Daar zijn wij nog niet allemaal van op de hoogte. Daarom presenteert Ditisonzewijk.nl deze maand de 4 nieuwe winkels in het centrum van Helmond.

JG-DIOW-Casa


Casa:

Een nieuwe winkel in het Helmondse straatbeeld is Casa. Zij is gevestigd waar voorheen de Xenos was. Wij bij Ditisonzewijk hebben hier al aandacht aan geschonken. Het assortiment is nagenoeg hetzelfde, alleen is het nu overzichtelijker ingedeeld.


JG - DIOW- Mango


Mango:

De veel besproken nieuwe kledingwinkel van Helmond is toch wel Mango. Zij verkopen helaas alleen maar kinder- en dameskleding. Dus voor heren valt er helaas bijna niks te zoeken.


JG-DIOW-Pearle


Pearle:

Pearle is voor menig Helmonder niet onbekend of uit het straatbeeld te denken. Wel is het zo dat ze een aantal deuren zijn opgeschoven binnen de Elzaspassage. Ze zijn nu te vinden aan de Elzaspassage 45 in Helmond.


JG-DIOW-Appie shop


Appie Shop:

Wat wel nieuw is in het Helmondse straatbeeld is de Appie shop. Appie shop is eigenlijk een outletwinkel in de trend van huishoudelijke artikelen. Je kan er van alles krijgen, als het maar van huishoudelijke aard is. Deze winkel is wel tijdelijk, want zoals jullie kunnen zien is het winkelpand nog altijd te huur aangeboden.


Meer-Helmond-Centrum-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website: www.helmond-centrum.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Centrum
Twitter: @Helmondcentrum
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk,Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

2,565 totaal aantal vertoningen, 5 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *