Zondag de eerste juli stond er alweer de vierde Ibizamarkt opgesteld bij de Cacaofabriek. Dit jaar was het iets groter en uitgebreider dus iedereen kon er genieten en kijken of er iets van hun gading bij was.

Terwijl er een dj zijn muzikale kunsten vertoonde, was het een gezellige sfeer met lekkere geuren en nog lekkerder drankjes. Wie daar niet van hield kon gewoon een plaatsje zoeken op het terras, maar dat viel niet mee. Gezien het grote bezoekersaantal was het mudjevol op en bij het terras.

Op de Ibizamarkt waren ook dit jaar weer een talloze kramen met fleurige kleding, schoenen, tassen en alles wat je graag koopt in het buitenland met vakantie. Manon van de organisatie was druk bezig om het iedereen naar de zin te maken. Ergens op een plekje zaten twee mannen een beetje muziek te maken: een speelde een djembé en de ander blies op een soort grote alpenhoorn. De combinatie klonk toch wel prettig maar het meest opvallende was de hoornspeler.  Hij droeg een behoorlijke baard, een opvallende hoed maar het meest viel zijn ronde zonnebril met een felle kleur op.

Op het grasgedeelte was het ook lekker vertoeven. Een lekker briesje, speelplekken en een luchtkussen voor de jeugd en veel, heel veel mensen die gewoon  een dekentje hadden uitgespreid op het gras en lekker onderuit zaten of lagen te genieten. Voor de smullers waren er food-trucks met lekkere ijsjes, hamburgers en andere etenswaren. Het was dus weer een geslaagd evenement en wordt zonder twijfel volgend jaar weer herhaald.

 

Verslag en fotografie: Hans Choufoer.

Filmverslag: Jason Gerritsen en Joos van Stiphout.

1,161 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *