Vijf dagen feest bij De Kluppels met maandagavond vijf halen = vier betalen

Voor een gezellig carnavalsfeest moet je ook dit jaar weer bij De Kluppels zijn. Vijf dagen knallen met voor ieder wat wils.  Na het succes van vorig jaar ook dit jaar weer de aftrap van jouw carnaval met Vijf Uurkes Vurraf! En op alle dagen geldt: Gratis entree! (m.u.v. Vijf Uurkes Vurraf)

Bij De Kluppels een line-up met orkesten, dj’s en blaaskapellen. Lekker meelallen, dansen, relaxen of misschien wel helemaal losgaan op de klanken van de nieuwste carnavalshit: het kan allemaal bij De Kluppels.

Kort overzicht programma:

Woensdagavond 27 februari: warmlopen voor carnaval 2019 met het Kluppel Daupfist. Zonder doop geen carnaval, dat is het motto. Verdeeld over de avond zullen in drie blokken een 20-tal mensen worden gedoopt. Met veel muziek van verschillende dweilorkesten.

Vrijdagavond 1 maart: Vijf Uurkes Vurraf. Rond de klok van 18.00 uur trappen we carnaval 2019 officieel af met optredens van De Alpenzusjes, Double DJ’s, PartyfrieX, Wai OK, Echt Faut en de DJ’s MAFFJA. Kaartjes kosten vijf euro, inclusief twee consumptiebonnen. Te bestellen via www.helmondticket.nl (wees er snel bij: inmiddels is ruim 80 procent verkocht!).

Zaterdagavond 2 maart: Lalbal met toporkest Lijn 7 en dj’s MAFFJA. Deze zevenmansformatie van Lijn7 maakt van deze eerste carnavalsavond een groot feest. Covers van hier tot Tokio. Queen, K3, André Hazes, Swedish House Mafia… je kunt het zo gek niet bedenken of het komt voorbij. Een heuse Mini Playbackshow? Niets is te gek!

Zondagavond 3 maart: ‘Jetzt gehts Los-bal’ met DJ Immer Hansi.
Deze avond hebben we iets speciaals in onze hoftempel. We gaan auf Deutsch!

Maandagavond 4 maart: knallen met top-dj Dominic Graat en allround coverband ‘DRIVEN’. Voor deze avond geldt: Vijf halen = vier betalen (bier, wijn, borreltje, fris).

Dinsdagavond 5 maart: Troanenavond. Helaas, carnaval 2019 zit er weer bijna op. We sluiten een topcarnaval met z’n allen in stijl af. Nog een keer gaan we helemaal los met DJ Aad.

 Programma Kluppels Vijf Uurkes Vurraf KKKHK

Naast deze carnavalsavonden elke carnavalsdag vanaf 13.00 uur kindermiddag. Een springkussen, tekentafels, een spellencircuit, popcorn en een limobar maken het zelfs de kleinste carnavalsvierders hoffelijk. Voor drie euro is een stempelkaart voor kinderen te koop voor spellen, popcorn, suikerspin en drinken. Gratis entree, gratis garderobe.

Zondag = Circusmiddag: Muziek van JM-Light. Speciaal voor de kinderen zal in de grote zaal Circus Bon Bourgon optreden en kan iedereen meedoen aan een circusworkshop.

Maandag = Klein Debberkesbal: Prins Vince d’n 1e, Vorst Luuk en alle Klein Houtse Kluppelkes zijn uiteraard ook weer van de partij! Muziek van DJ’s MAFFJA.

Dinsdag: Clown Diedel Doedel: Clown Diedel Doedel zal de kinderen entertainen de leukste grappen en grollen uithalen. Er zal ook een optreden zijn van de look-a-like Snollebollekes. Samen met de Klein Houtse Kluppelkes maken we er een groot spektakel van deze middag. Uiteraard is er ook weer gezorgd voor een groot spellencircuit. Nog een keer hossen, lallen en knallen met DJ’s MAFFJA.

 

Kijk voor het complete programma op www.kluppels.nl of volg ons op twitter @houtsekluppels of via Facebook: Houtse.Kluppels.

 

685 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *