Vijfde editie Samenloop voor Hoop Helmond zeer geslaagd!

Vijfde editie Samenloop voor Hoop Helmond zeer geslaagd!

De vijfde editie van Samenloop voor Hoop Helmond heeft afgelopen weekend 29-30 juni plaatsgevonden. Aan het tweedaagse evenement, georganiseerd door het lokale SvH-team in samenwerking met KWF, namen ruim 700 wandelaars uit Helmond en de regio deel.
Op het terrein van atletiekvereniging HAC en voetbalclub Stiphout Vooruit vonden diverse activiteiten plaats. Ook werden enkele tientallen voormalige kankerpatiënten als eregasten ontvangen door Inloophuis De Cirkel Helmond/De Peel.

Op zaterdagavond om 23.00 uur vond de indrukwekkende kaarsenceremonie plaats, waarbij de eregasten met brandende fakkels, begeleid door familieleden, bekenden en deelnemende wandelaars een ereronde maakten over de atletiekbaan.

De opbrengst van het evenement werd zondag om 14.00 uur bekendgemaakt en bedroeg het onwaarschijnlijk hoge bedrag van € 101.405. Van dit bedrag komt € 20.000 ten goede aan Inloophuis De Cirkel Helmond/De Peel, het overige gaat naar KWF en zal worden besteed aan de bekostiging van kankeronderzoek.

Het bestuur van Inloophuis De Cirkel dankt het organiserend comité, onder leiding van René van Luijtelaar, alle vrijwilligers, ook van De Cirkel, alle sponsoren en alle deelnemers heel hartelijk voor hun niet geringe inspanningen en bijdragen.

472 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *