Vivace zingt Gloria van Vivaldi met QuodLibet and friends

Kerstconcert in Helmondse Bethlehemkerk op zaterdag 15 december

Het Helmonds Gemengd Koor ‘Vivace’ onder leiding van dirigente Marion de Wit, geeft op zaterdag 15 december een bijzonder kerstconcert in de Bethlehemkerk.
Vivace doet dit in samenwerking met QuodLibet and friends. QuodLibet is een projectkoor met een vaste kern zangers, dat sinds 2010 ook door Marion de Wit gedirigeerd wordt. De ‘friends’ vormen samen een strijkersensemble dat QuodLibet regelmatig begeleidt bij projecten.
Voor de pauze brengen beide koren u alvast in stemming door elk apart hun eigen keuze in het 4-stemmige winter- en kerstrepertoire te zingen. QuodLibet doet dit a capella en Vivace onder begeleiding van pianiste Ingrid de Graaff.
Na de pauze zingen beide koren samen het “Gloria in D-dur” van Vivaldi. Zij worden daarbij begeleid door de ‘friends’ van QuodLibet en door Axel Wenstedt op orgel. Ingrid de Graaff zal ditmaal hobo spelen. De solopartijen worden gezongen door Bernadette Beeren (Sopraan) en Marja Appünn (mezzo- alt).
Als u wilt genieten van dit stemmingsvolle concert, bent u welkom op zaterdagavond 15 december 2018 in de Bethlehemkerk, Sperwerstraat 2, te Helmond. Entree: € 7,50 incl. koffie/thee in de pauze. Het concert begint om 19.30 uur.
Kaarten zijn verkrijgbaar bij de ingang. Indien gewenst, kunt reserveren door uw naam en het aantal kaarten te mailen aan: vivace@vivacehelmond.nl. De kaarten kunt u dan afhalen en betalen bij de ingang.


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
Onderstaande linken zijn aanklikbaar:

www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

1,102 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *