Een paar leerlingen van het Summa College en de Praktijkschool Helmond organiseerden een spectaculaire talentenshow voor jonge talenten uit Helmond.
De leerlingen achter de organisatie wendden zich voor de financiering van de show tot Ikbengeweldig.nl.  De Levgroep faciliteerde het gebeuren.
Tijdens de show, die om 18.00 uur begon, kwamen diverse talenten aan bod: zingen, breakdance, catwalk, voetbalkunstjes.
De kinderen die zich vooraf hadden ingeschreven voor deelname aan de show, maakten ieder op hun beurt entree op het podium met zijn of haar talent.

Kinderen kregen en namen de kans om even te ‘shinen’. Verschillende acts kwamen aan bod.
Halverwege de acts was er ruimte ingelast voor een korte pauze, een lekker hapje, drankje of even een frisse neus.
Het jongste kindje (3 jaar) dat in principe niet was aangemeld maar wel haar kans schoon zag om de show te stelen, klom het podium op en danste like nobody was watching.

De deelnemende kinderen kregen voor hun show een cijfer van een driekoppige jury. Na alle optredens werden de punten bij elkaar opgeteld en kwam er een winnaar uit de bus. De overige talenten gingen ook niet met lege handen naar huis. Zij kregen een hele mooie medaille voor hun moedige deelname en talent.

 

602 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Dit bericht heeft 1 reacties

  1. Mieke Reply

    Leuk dat dit georganiseerd wordt voor de jeugd. Zo hebben ze de gelegenheid om hun talenten te laten zien en het geeft een stimulans om zich verder hierin te ontwikkelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *