• DIOW JS 20181014_154221
 • DIOW JS 20181014_140657
 • DIOW JS 20181014_142907

Het was een uitzonderlijk mooie  zondag de veertiende oktober en de Gaviolizaal was goed gevuld met publiek dat kwam luisteren naar het uitwisselingsconcert van Seniorenharmonie Helmond en Seniorenorkest Meijel.

Hoewel beide muziekgezelschappen dezelfde categorie spelers bevatten was hun muziek toch verrassend verschillend van elkaar.

De gasten, Seniorenorkest Meijel ( ook wel SOM genoemd) onder leiding van dirigent Hans Lammers, brachten een gezellig repertoire met onder andere “Die kleine Garten” (een mars) ,”Im Rosengarten”met zang van Pieter Leenders en “de Bodensee polka”. Zij brachten echt de Limburgse of Duitse gezelligheid mee naar Helmond. Regelmatig klapte het publiek lekker mee.

Seniorenharmonie Helmond, onder leiding van dirigente Marion van Eik,  bracht ons een verscheidenheid aan populaire melodieën zoals het zeer bekende “Halleluja “van Leonard Cohen maar ook de “Tritsch Tratsch polka” van Johann Strauss. Maar ook “The Matrimony” van Gilbert O’Sullivan.

Het was een gezellige middag en de sfeer was goed. Een echte gezellige zondag hebben we weer kunnen genieten in deze mooie Gaviolizaal waar in de pauze ook de orgels nog mooie muziek brachten.

Meer-Helmond-Centrum-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website: www.helmond-centrum.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Centrum
Twitter: @Helmondcentrum
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk,Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

949 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Dit bericht heeft 1 reacties

 1. Leo Tittulaer Reply

  Leuke foto’s en een mooi verslag van een heel gezellige middag.
  Namens de SOM bedankt voor het plaatsen.

  Leo Tittulaer,
  secretaris SOM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *