Volledige dekking Whatsapp netwerk Rijpelberg

Vanuit de whatsapp buurtpreventie (WABP) hebben we een bijzondere mijlpaal bereikt, namelijk de volledige dekking van de wijk. Dit is de gemeente ook opgevallen en zij plaatsen daarom de Whatsapp Buurtpreventie waarschuwingsborden bij de ingangen van onze wijk. Dit alles had nooit kunnen gebeuren zonder *JULLIE* inzet! En ook daar willen wij en de gemeente bij stilstaan en wel als volgt:

Op dinsdag 24 september zal onze Burgermeester om 18:00 een van de waarschuwingsborden officieel onthullen. Dit is het bord aan de weg door de rijpel ingang bij de Rakt. Alle belangstellenden zijn uitgenodigd. Aansluitend gaan we allemaal naar de Brem waar een borrel (op kosten van de gemeente) zal zijn.

Aansluitend aan deze borrel (rond 19:00) organiseren wij een informatie avond voor alle leden van de WhatsApp groepen en alle overige geïnteresseerde bewoners van de rijpelberg over de buurtpreventie. Waar staan we nu, wat zijn de ontwikkelingen, wat doen we met berichten die we horen vanuit de groep, etc.

Aansluitend aan de infoavond (rond 21:00) is er nog de gelegenheid om samen wat te drinken.

Tot dinsdag 24 september! Namens Alex, Harold en David beheerders whatsapp preventie Rijpelberg

532 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. miranda Reply

    Ik heb me aangemeld bij de buurtpreventie en kreeg melding dat er contact opgenomen zou worden.Helaas is dit nog steeds niet gebeurd.Erg jammer als men mee wil helpen en dat er dan geen contact opgenomen word.

    • Alex van deursen Reply

      Hoi Miranda ik heb gekeken waar de communicatie fout is gegaan kan het helaas niet ontdekken stuur even een berichtje met gegevens naar 0629314269 en dan zorg ik dat je aangemeld word bij de whatsap groepen. Groetjes Alex van deursen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *