Bij Tuincentrum Coppelmans in Mierlo Hout word weer volop aan het voorjaar gedacht.

Zoals inmiddels bekend is, is werken in de tuin erg goed tegen stress, maar van je tuin genieten vanuit een comfortabel tuin- lounge set hoort daar ook bij.

Bij Coppelmans hebben ze alles om je tuin weer helemaal klaar te maken na de winter, het is nu de perfecte tijd om je gazon weer eens op te starten door kalk te strooien tegen het mos en bemesten voor een mooi groen effect.

Ook het bemesten van de borders en het terug knippen van de vaste planten ( de droge- dode  delen) en het snoeien van rozen en heesters. Hiervoor heeft coppelmans alles in huis en u krijgt desgevraagd een goed advies van de specialisten.

Het assortiment vaste planten en heesters is enorm en als er iets niet is dan bestellen wij dit graag voor u. en er komen bijna dagelijks verse planten binnen rechtstreeks van de kweker of de veiling.

De route is afgelopen maanden helemaal op de schop gegaan, hierdoor is er een zeer prettige en uitnodigende route ontstaan die u logisch langs alle productgroepen leid.

Zo is er een zeer compleet assortiment tuinmeubelen en lounge sets, en een keur aan barbecues en barbecue accessoires. Zaterdag 6 April is er een professionele Weber Kok aanwezig, die u laat zien wat je allemaal kunt maken op de barbecue. Mis dit niet.

Ook is er een zeer complete afdeling van Riviera Maison te vinden waar u alles vindt van dit mooie en luxe merk, ook is sinds kort de luxe branders van Lampe Berger te koop bij Coppelmans in Mierlo-Hout

Traditioneel is het voorjaar ook de tijd van het jaar om eens goed op te ruimen en dat gaat Coppelmans Mierlo-Hout ook doen.

Vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 Maart houden zij een grote Parking sale, tijden deze dagen is er een grote keuze uit showroom modellen en modellen van vorig jaar tuinmeubelen, Potten, tafels teveel om op te noemen. Ga zeker even kijken want op=op en het is maar eenmalig!

 

Kortom Coppelmans Mierlo-Hout is zeer de moeite waard om een bezoekje te brengen,

Coppelmans Mierlo-Hout is vanaf nu elke Zondag geopend vanaf 11:00 uur, u vindt Coppelmans aan de Akkerweg 70, in Mierlo-Hout.

logo coppelmans

1,231 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *