De voorjaarskermis vindt dit jaar plaats van vrijdag 29 maart tot en met zondag 7 april 2019 in het centrum van Helmond. Ruim veertig attracties hebben hun weg weer naar Helmond gevonden. Er vinden leuke acties plaats, zoals een kraskaartactie en de Golden Ticket actie en een gezellig programma voor iedere kermisbezoeker.
Laat je bang maken in de Ghost Castle en ga een aantal rondjes in de Future Dance: de voorjaarskermis van Helmond komt er weer aan en er komt weer heel wat grootvermaak in de stad te staan. Durf jij in de Reactor? Of kies jij toch liever voor de Fun House Crazy Circus? Er is voor iedereen wat te beleven dit voorjaar.
Opening & Vuurwerkshow
Op de eerste dag van de kermis, vrijdag 29 maart om 17.00 uur, vindt een openingsact plaats met Illusionist Magic Star. Wethouder de Vries zal daarna de kermis openen bij de attractie ‘Reactor’ op de Ameidewal. Op vrijdag 5 april om 22.00 uur kun je bij het Havenpark komen kijken naar een échte spectaculaire licht- en vuurwerkshow. Kijk voor het gehele programma en de openingstijden onderaan in dit bericht.

Weekmarkt verzet
In verband met de voorjaarskermis zijn de zaterdagmarkten van 30 maart en 6 april tijdelijk verplaatst naar de Zuid- en Noord-Koninginnewal en een gedeelte van de Watermolenwal.

Kraskaartactie
Kans maken op extra korting of nog beter: complete vrijkaarten? Dat kan! Er lopen namelijk twee te gekke acties tijdens de voorjaarskermis in Helmond. Één daarvan is de Kraskaartactie. Op de koopzondag van 31 maart ontvangt de centrumbezoeker bij iedere tien euro die wordt uitgegeven in een deelnemende winkel of horecazaak in Helmond Centrum één gratis kraskaart. Er is een grote prijzenpot met onder andere kortingen op je favoriete attracties. De kraskaarten zijn tot aan het einde van de voorjaarskermis in te leveren.

Golden Ticket & Winacties
Ook gaan we elke dag weer op zoek naar de Golden ticket. Houd de facebookpagina van Kermis Helmond in de gaten en zie de drie hints die per dag gegeven worden. Deze drie hints laten je weten bij welke attractie de Golden ticket zich die dag bevindt. Heb jij hem gevonden? Dan krijg je een vrijkaart van de voorjaarskermis Helmond 2019 en kun je gratis in een groot aantal van de attracties! Ben jij niet goed in zoektochten? Niet getreurd. Op de facebook- en instagrampagina van Helmond Kermis worden ook winacties van vrijkaarten opgezet.

Progamma’s & Openingstijden
Vrijdag 29 maart 17.00 – 24.00
Openingsact met illusionist Magic Star, waarna de kermis door wethouder E. de Vries bij attractie “Reactor” (Ameidewal) geopend wordt.
Zaterdag 30 maart 13.00 – 24.00 Vanaf 8.30 uur zaterdagmarkt (locatie: Koninginnewal en Watermolenwal)
Zondag 31 maart 13.00-24.00 Kraskaartenactie i.s.m. plaatselijke ondernemers tijdens de Koopzondag
Maandag 1 april 13.00-24.00 Dinsdag 2 april 13.00-24.00
Woensdag 3 april 13.00-24.00 Van 14.00-16.00 uur kindermiddag over gehele kermis
Donderdag 4 april 13.00-24.00
Vrijdag 5 april 13.00 – 24.00 Vuurwerkshow 22.00 uur in Havenpark
Zaterdag 6 april 13.00-24.00
Zondag 7 april 13.00-24.00 Vanaf 8.30 uur zaterdagmarkt (locatie: centrum)

Informatie
Op zoek naar meer informatie? Kijk op de website www.helmondkermis.nl of volg ons via verschillende sociale media kanalen, zoals Facebook (@helmondkermis) en Instagram (@helmondkermis). Een mailtje sturen kan natuurlijk ook: info@helmondkermis.nl


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande blauwe linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook

Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen,Zakelijk,
Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s,
DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.
Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

1,794 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *