Vrijdag 7 april 2017 was het ’s middags al gezellig op de Helmondse markt en Ameideplein. De attracties stonden klaar, mooi opgepoetst en goed geïnstalleerd. De notenkraam vulde de lucht met n heerlijke geur van verse gebrande noten en de verschillende lichtjes knipperden en flikkerden al uitdagend.

Midden op de markt stond bij een grote attractie een goudkleurig kanon en twee clowns die de kinderen vermaakten met ballonnen en gezelligheid.

Dit was de plek waar Wethouder Frans Stienen deze Helmondse voorjaarskermis kwam openen.

Samen met de Wethouder en de twee clowns mochten de kinderen het kanon vullen met confetti: vele emmers vol. Elk kind een emmer. De Wethouder ontstak het “lont” en na het aftellen knalde er zo ontzettend veel feestelijke confetti in de lucht! Een prachtig gezicht.

Wij van Ditisonzewijk.tv maakten ook een gezellig rondje op de kermis en kozen de hoogste en meest spectaculaire attractie om het extase-moment voor U te filmen.

Jordy ging helemaal omhoog met onze camera. Kijk en geniet mee!

Elf dagen mogen we van deze voorjaarskermis genieten, dus doe er Uw voordeel mee.

 

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over ,Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Activiteiten-Kalender, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

732 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *