Voorjaarskermis: wegafsluitingen, weekmarkten, parkeren in Helmond

Voorjaarskermis: wegafsluitingen, weekmarkten, parkeren

Woensdag 27 maart 2019

De Helmondse voorjaarskermis wordt gehouden van vrijdag 29 maart tot en met zondag 7 april. Er staan zo’n 50 attracties op en rond de Markt, het Ameideplein en gedeeltelijk op de Watermolenwal. De kermis duurt elke dag tot 24.00 uur. In verband met de kermis zijn een aantal (verkeers)maatregelen genomen.

Kermis Helmond

Wegafsluitingen

Vanaf dinsdag 26 maart 8.00 uur tot en met 8 april 17.00 uur zijn het einde van de Noord Koninginnewal, Ameidewal, Marktstraat en gedeelte van Watermolenwal afgesloten voor het verkeer. De City parkeergarage is  bereikbaar via de Torenstraat en Watermolenweg. Bewoners van de afgesloten wegen kunnen hun huis tijdens de kermisdagen beperkt met de auto bereiken voor het laden en lossen van bijvoorbeeld boodschappen.

Weekmarkten verplaatst

De woensdagmarkt van 27 maart en 3 april verhuizen naar Noord Koninginnewal. De zaterdagmarkt van 30 maart en 6 april wordt verplaatst naar de Noord Koninginnewal, Watermolenwal en Kerkstraat. Er geldt dan ter plaatse een parkeerverbod van 03.00 uur t/m 19.00 uur.

Parkeren

Op de parkeerplaatsen en -terreinen op straat gelden de normale betaaltijden. Op parkeerterrein Ameidewal kan tijdens de kermis niet worden geparkeerd. De bewaakte parkeergarages Doorneind en City zijn tijdens de kermisdagen extra lang open, evenals de bewaakte fietsenstallingen Doorneind en Speelhuisplein.

Voor parkeergarage Boscotondo en de fietsenstalling Kasteel Traverse (Parkweg) gelden de normale openingstijden. In alle parkeergarages en fietsenstallingen gelden de normale tarieven. Bij de ingangen van de gemeentelijke parkeergarages en fietsenstallingen staan de openingstijden tijdens de kermisperiode aangegeven.

Meer informatie

Ook is de website van Helmond kermis weer up-to-date. Op deze website staat een overzicht van de attracties, de indeling van het kermisterrein, het programma van dag tot dag en alle promotionele acties die er worden gehouden.

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande blauwe linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook

Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen,Zakelijk,
Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s,
DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.
Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

 

 

 

 

418 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *