Voorverkoop kletsavond De Kluppels aanstaande donderdag

De voorverkoop voor de Show- en Zwetsavond van CV De Kluppels gaat van start! Op donderdagavond 11 januari van 19.30 uur tot 21.30 uur zijn de kaarten voor deze geweldige avond voor de lachspieren te koop in de ontmoetingsruimte van hoftempel De Geseldonk. Op=Op. Wil je zeker zijn van je kaarten? Bestel dan nu snel je tickets via kaartverkoop@kluppels.nl. De Show- & Zwetsavond is op zaterdag 27 januari.

 Met een geweldig programma aan tonpraters en amusementsgroepen belooft het weer een topavond te worden. Dit carnavalsseizoen is het de eer aan de volgende tonpraters:

-Kletser Berry Knapen (meervoudig winnaar Keiebijters Kletstoernooi en meervoudig Zuid-Nederlands kampioen)

-Kletser Andy Marcelissen (meervoudig winnaar Keiebijters Kletstoernooi en meervoudig Brabant Kampioen)

-Kletser Jasper van Gerwen (Verliezend finalist Brabantse Kampioenschappen 2015)

-Kletser Peter van der Maas (Verliezend finalist Keiebijters Kletstoernooi 2016)

-Kletser Sem van den Borne (“Ik hoef niet per se prijzen te winnen. Ik win liever het publiek!”)

Daarnaast is er amusement van Tadaa en Tlupt oit de Hand. Daardoor kan iedereen tussen het ‘geklets’ door  genieten van een heerlijk ontspannen stukske muziek. De Durbloazers zorgen deze avond voor de muzikale omlijsting.

Op zaterdag 27 januari begint de Show- en Zwetsavond om 19.30 uur. Iedereen wordt verzocht om om 19.00 uur zijn plek in te nemen. Uiterlijk 19.15 uur sluiten de deuren. De kaartjes kosten € 11,- per persoon. De garderobe voor deze avond is wederom gratis.

Voor meer informatie en ons complete carnavalsprogramma: www.kluppels.nl of volg ons op Twitter en Instagram via @houtsekluppels of Facebook via Houtse.Kluppels.

 

2,126 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *