Voorverkoop Kletszullekesavonden start op 1 december

De voorverkoop van de Kletszullekesavonden gaat weer van start!

CV De Spekzullekes heeft voor u een fantastisch programma samengesteld. Beide avonden zullen worden geopend door kapel de Durbloazers, samen met niemand minder dan: Willy en René van de Kerkhof,
met hun Helmondse schlager: Ik ben Willy en gij René.

Dan gaat u genieten van tonpraters die al menige prijzen in de wacht hebben gesleept. Op beide avonden treden voor u op: Freddy van den Elzen, Rob Bouwman en Peter van de Maas. Ook hebben we voor u op beide avonden geweldige amusementsgroepen. Wat dacht u van: Wissiknie, Tadaa en Jeroen’s Clan!

Op vrijdagavond zal kapel de Durbloazers voor een voortreffelijke muzikale begeleiding zorgen, gevolgd op zaterdag door de Blue Band. De avond wordt compleet gemaakt met een geweldig optreden van onze oudste dansgarde de Kroonjuweeltjes. Kortom, alles is aanwezig om er twee onvergetelijke avonden van te maken!

Vanaf 1 december zijn de kaarten voor De Kletszullekesavonden te koop bij Zalencentrum Vissers, Peeleik 2, 5704 AR in Brouwhuis. Wees er op tijd bij, want vol = vol!

De Kletszullekesavonden worden gehouden op vrijdag en zaterdagavond 22 & 23 februari bij Zalencentrum Vissers en beginnen om 20.00 uur. Om 19.00 uur gaat de zaal open.

920 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *