Vrijdag 14 juli wordt de vernieuwde Ecozone Brandevoort feestelijk geopend.

Ecozone Brandevoort gereed

De Ecozone in Brandevoort wordt vrijdag 14 juli feestelijk geopend. Er is hard gewerkt aan het ontwerp en de aanleg van de Ecozone in Brandevoort. En nu is het helemaal af! De Ecozone loopt als een groene ring om het stadse hart van Brandevoort.

Ecozone_Brandevoort_ditisonzewijk_1De Ecozone is een aaneengesloten groene open plek met waterpartijen en speeltoestellen, waar mensen kunnen wandelen, skaten of gewoon lekker kunnen zitten en genieten van de natuur. Kinderen kunnen er heerlijk ravotten en avontuurlijk spelen.

De Ecozone ligt rondom de Veste in de wijk Brandevoort. Aan de oostzijde is in 2004 het eerste gedeelte van de Ecozone om de Veste aangelegd. Daarna is het project voortgezet aan de andere kant, waarmee de Ecozone helemaal rondom de Veste loopt.

Na de nieuwe inrichting van het gebied is er een zone ontstaan met ruimte voor natuur, landschap en recreatie. Er zijn vijvers en wateropvangzones aangelegd. Ook zijn er bloemweides ingezaaid. Verder is er (boom-)beplanting aangebracht welke kan dienen als leefgebied voor vogels en andere dieren.

 

Meer-Brandevoort-digitaal-wijk-nieuws
www.brandevoort.ditisonzewijk.nl
Facebook: Brandevoort
Twitter: @Brandevoort_nu
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

2,190 totaal aantal vertoningen, 9 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *