Vrijwilliger van de maand februari: Beppie Dovens

Vrijwilliger van de maand februari: Beppie Dovens

In deze carnavalsmaand verrassen we Beppie Dovens als vrijwilliger van de maand met een fraaie bos bloemen. Al ruim 12 jaar is Beppie niet meer weg te denken bij de Ruilwinkel van Humanitas in het prachtige nieuwe onderkomen aan de Engelseweg. Dat mag ook wel na 7 verhuizingen binnen het Helmondse.
Beppie is wat tegenwoordig zo fraai heet ‘multifunctioneel’. In gewoon Nederlands noemen we dat ‘breed inzetbaar’. Van koffiejuffrouw tot administratief medewerkster… Beppie weet van aanpakken en is van alle markten thuis. Sterker nog de Ruilwinkel ís haar thuis. Ondanks ups en downs in haar leven is Beppie er altijd. Elke dag, elke week en dat jaar in jaar uit. Haar doorzettingsvermogen en positieve kijk op het leven maken dat Beppie een graag geziene medewerkster is en gewoonweg een fijn mens om mee te doen te hebben! We gunnen Beppie nog vele jaren in ‘haar’ Ruilwinkel en we gunnen de Ruilwinkel natuurlijk nog vele jaren met ‘hun’ Beppie

Berichtgeving van Plan! Helmond

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website:  www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Vrijwilliger van de maand februari: Beppie Dovens

2,106 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *