Vrijwilligers Stichting LIEF in het zonnetje gezet

Zondag 24 december zijn een aantal vrijwilligers van de Stichting Lief* in het zonnetje gezet. Het is 9.00 uur, de dag voor kerst, als de eerste dames van Stichting Lief verschijnen bij Kapsalon de Veste in Brandevoort. Een nieuwe coupe van Petra Adelaars, een mooie make-up van Claudia Appeldoorn en een mooi glamourportret van Leonie Voets. Deze mensen verdienen het om zich eens lekker een dagje te laten verwennen. Daar waar zij altijd bezig zijn om anderen te helpen, gaat nu de aandacht even helemaal naar hun.

Petra, eigenaresse van Kapsalon de Veste, sloeg de handen ineen samen met Claudia, ook van Kapsalon de Veste en Leonie Voets van Imaging People om iets te doen voor anderen die het zo verdienen. Ze kwam zij in contact met Joyce van Stichting Lief en in overleg met haar werden een aantal van hen eens mooi verwend.

Aan een oproep op Facebook om nog iets te geven zodat er nog een klein kerstpakket gemaakt kon worden werd massaal gehoor gegeven. Regelmatig stonden er mensen op de stoep om iets weg te geven. Bedankt Boutique 4 MORE, OntbijtPret, Schipperhein & Partners, Willems Klussenbedrijf, Rabobank en vele anderen.

Rond het middaguur was het inmiddels een gezellige drukte in de Kapsalon. De dames zagen zichzelf langzaam veranderen met een mooi nieuw kapsel. De schaar ging erin en ook een mooi kleurtje mocht bij een aantal niet ontbreken. Claudia zorgde met een mooie make-up dat de dames nog mooier werden dan ze al waren. Aansluitend nog een mooi portret in de speciaal ingerichte fotostudio op locatie van Leonie en de kerst mag beginnen.

Foto: Leonie Voets | Imaging People

*Stichting LIEF komt op voor mensen met het minimumloon of minder als inkomen die maandelijks meerdere dubbeltjes omdraaien of niet eens kunnen.

2,560 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *