Vele vrijwilligers doen het met veel inzet en plezier: vrijwilligerswerk. Vrijwilligerswerk is leuk en zinvol en het wordt op breed vlag gewaardeerd. Op vrijdag 6 december werden er weer de jaarlijkse bedankjes uitgedeeld aan de vrijwilligers van Helmond.

Dat werd op twee manieren gedaan: De eerste manier van bedanken vond plaats in het centrum van Helmond, in de kiosk op de Markt. Hier bedankte burgemeester Elly Blanksma enkele vrijwilligers die een verhaal hadden geschreven. Deze verhalen kan men HIER lezen. Ook Fieke Boekhorst (sportvrouw) was aanwezig. Zij mag wel de kartrekker genoemd worden. Na een kort praatje van mevrouw Blanksma kregen de tien vrijwilligers een tasje met bedankjes aangeboden. De burgemeester kreeg zelf een beeldje dat ‘Helmonders voor elkaar’ voorstelde. En omdat het een koude en natte dag was, kregen de aanwezigen een beker lekkere warme chocolademelk, wel of niet met slagroom, aangeboden. Waar velen dankbaar gebruik van maakten.

Vrijwilligers  worden bedankt door LEV

De tweede vorm van bedanken vond plaats in de Penningstraat, in het gebouw van de LEVgroep. Daar stonden de tafels klaar met presentjes en was er tussen half vijf en half zes de mogelijkheid voor de instellingen en stichtingen om presentjes af te halen voor hun vrijwilligers. Dit waren onder andere de stichting Lief, Hart voor minima, de dierenambulance, KBO Brouwhuis, de vrijwilligers van de Gaviolizaal en nog vele meer. De presentjes, het jaarlijkse bedankje voor de vrijwilligers, werden in dank aanvaard.

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

327 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *