Vrijwilligersmarkt brengt organisaties en inwoners bij elkaar

Op 11 oktober organiseert Vrijwilligerswerk Helmond (LEVgroep) een markt voor alle inwoners die graag iets voor een ander willen doen. Veel verenigingen en maatschappelijke organisaties zitten te springen om mensen. Het aanbod is heel gevarieerd zodat iedereen wel iets kan vinden dat bij hem of haar past. De markt vindt plaats in de aula van het ROC ter AA, Keizerin Marialaan 2. Van 19.00 tot 20.00 uur voor inwoners en van 20.00 tot 21.00 uur voor scholieren die dit jaar Maatschappelijke Stage (MaS) gaan lopen. Verenigingen die mee willen doen, kunnen zich nog tot 1 oktober aanmelden.

Organisaties zoals Humanitas, JIBB, Inloophuis De Cirkel, Zorgboog, Dickensnight Brandevoort, Kringloopwinkel, Reddingsbrigade, buurthuizen en speeltuinen laten zien wat ze doen en waar ze heel graag mensen voor willen hebben. Vanuit LEVgroep nemen o.a. Stadsleerbedrijf, Automaatje en Matchmentor deel en natuurlijk Helmondvoorelkaar, het online platform waar vrijwilligers, organisaties en individuele hulpvragen bij elkaar komen.

Presenteer Jezelf Plein Nieuw dit jaar is het Presenteer Jezelf Plein. Een goede eerste indruk is voor iedereen belangrijk. Jezelf presenteren, kort en krachtig vertellen wie je bent en wat je wilt, een duidelijk CV, sterke (online) presentatie, goede website of folder, er verzorgd uitzien, een goede profielfoto; alles draagt bij aan de eerste indruk die je maakt. Op het Plein krijg je advies, kun je gratis een goede profielfoto laten maken en voorbeelden van anderen bekijken. Voor bezoekers die nog niet weten wat ze willen, is er een interessetest.

Meedoen? Meld je aan! Wil je als stichting of vereniging graag meedoen met de Vrijwilligersmarkt? Meld je dan vóór 1 oktober aan via info@vrijwilligerswerkhelmond.nl of bel 0492 59 89 89. Bezoekers zijn van harte welkom en hoeven zich niet aan te melden.

1,660 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *